Nyhetsblogg

 • Hvordan fungerer rensing med dampvaskere

  Ved bruken av rent vann som varmes opp til 185°C, omgjøres vesken til damp når det utløses gjennom dysene på systemet. Rengjørings effekten man oppnår ved bruk av damp ved denne temperaturen er meget imponerende.

  Dampvaskere

  Les mer →
 • Z-Water - Snill mot miljøet, slem mot skitt

  I dag stilles det høyere krav enn noen gang til både næringsliv og offentlig virksomhet om å redusere deres negative påvirkning på helse, miljø og klima. Av den grunn jobber mange mot FNs verdensmål Agenda 2030.

  Z-Water

  Les mer →
 • Historien om Tecnovap

  Tecnovap Scandinavia AB ble grunnlagt i 2002, og ble hovedagent i Norden for de italienske dampvaskere produsert i SRL Italia. Foretaket er i dag markedsledende innenfor dampvaskere og er stadig i vekst.

  Tecnovap

  Dampvaskere

  Les mer →
 • Rengjøring i dybden: Hvordan Tecnovap's dampvaskere kan hjelpe deg

  Tecnovap’s dampvaskere er spesifikt utviklet for det profesjonelle markedet. Våre maskiner er spesialdesignet for å tilfredsstille strenge hygienekrav, og er svært godt tilpasset for bruk i alle næringer.

  Dampvaskere

  Tecnovap

  Les mer →
 • Ugressfjerning med damp

  De fleste metoder for ugressbekjempelse er både arbeidskrevende og kompliserte. Og sjelden vellykkede. Løsningen på problemet heter Tecnovap Steam Sky, som bruker en dampplate og dampmatte for å levere tørr, varm damp på nesten 180 grader.

  Bruksområder

  Les mer →
 • Rengjøring i høyden

  Er du lei av den vanskelige oppgaven med å rengjøre vanskelig tilgjengelige rom i stor høyde, eller der det er vanskelig å komme til? Vil du unngå stiger, heiser og i verste fall å måtte stenge ned produksjonen for å rengjøre disse områdene?

  Bruksområder

  SpaceVac

  Les mer →
 • Dampvask i bilvask og bilpleie

  Fordelene med våre damprensere som leverer tørr, varm damp på 180 grader er mange. Det høye trykket gjør at dampen trenger inn i porene i lakken, fjerner alle spor av bilvoks og smuss og gjenoppretter lakken til å bli som ny.

  Bruksområder

  Les mer →
 • Dampvask for rengjøring av tekstiler

  Damprensere er uslåelige når det gjelder rengjøring av tekstiler som er vanskelige å vaske med tradisjonelle metoder. Disse inkluderer møbeltrekk, store tepper, gardiner, polstrede hodegjerder, samt flekkrengjøring av sengetepper, for eksempel.

  Bruksområder

  Les mer →
 • Damprensing ved svømmebasseng og badeanlegg

  For et virkelig rent svømmebasseng trenger du ikke lete lenger. Våre damprensere, som leverer tørr, varm damp på nesten 180 grader under høyt trykk, løser opp alle flekker av fett, såperester og mugg.

  Bruksområder

  Les mer →
 • Damprensing på hotell

  Den tørre, varme dampen på 180 grader gjør hotellrengjøring til en fornøyelse. Ikke bare fjerner dampen 100 % av skitten, den dreper også alle virus og bakterier. Videre viser studier at et rent bad gir mer fornøyde hotellgjester.

  Bruksområder

  Les mer →
 • Damprensing i verksted og industri

  På maskiner og arbeidsflater i mekaniske industrier og verksteder er fett og oljer ofte et stort problem. Dette løses enkelt med våre damprensere, som er en svært effektiv metode for å få det 100 % rent. Og dette er takket være tørr, varm damp på nesten 180 grader under høyt trykk.

  Bruksområder

  Les mer →
 • Damprensing i restauranter og kjøkken

  Den tørre, varme dampen på 180 grader gjør rengjøring i hoteller og restauranter til en fornøyelse. Dampen fjerner ikke bare 100 % av skitten, den dreper også alle virus og bakterier. Ikke minst viktig i et restaurantkjøkken.

  Bruksområder

  Les mer →
 • Damprensing i helsevesenet

  Damprengjøring i helsevesenet gir ro i sjelen. Med våre damprensere, som leverer tørr, varm damp på 180 grader under høyt trykk, kan du endelig få det skikkelig rent. Og uten kjemikalier! Rengjøring med damprenser er også mye raskere enn tradisjonelle metoder. Og dampen kommer inn i trange rom og hjørner, rundt hengsler og kraner.

  Bruksområder

  Les mer →
 • Damprensing i dagligvarebutikker

  Der renslighet er av største betydning, for eksempel i næringsmiddelindustrien, er våre damprensere langt bedre enn tradisjonelle metoder. Den er 100 % ren, og takket være den tørre, varme dampen på nesten 180 grader drepes alle virus og bakterier. Selv mugg fjernes svært effektivt.

  Bruksområder

  Les mer →
 • Damprensing i bakerier og næringsmiddelindustri

  Alle som har jobbet i et bakeri vet at rengjøring er et problem, siden fett, sukker, syltetøy og deig er vanskelig å fjerne helt. Mange ganger må du stoppe produksjonen fordi rengjøring med konvensjonelle metoder tar så mye tid, og likevel blir det aldri helt rent.

  Bruksområder

  Les mer →
 • Damprensing endrer rengjøringsbransjen

  Damprensing startet hovedsakelig med spesialiserte rengjøringsmidler. I dag ser det helt annerledes ut. Riktignok er rengjøring fortsatt fellesnevneren i de fleste tilfeller, men i dag brukes damprensere til alt fra rengjøring til desinfisering, avising, luking og grovrengjøring.

  Bruksområder

  Les mer →
 • Damp ved rengjøring av transportbånd

  Vårt system for rengjøring av transportbånd med tørr varm damp er alltid tilpasset våre kunders ulike behov og er ideelt for bakerier og andre næringsmiddelprodusenter. Og rengjøring kan gjøres uten å stoppe produksjonen.

  Bruksområder

  Les mer →