Tecnovap Norge | Damprensing i helsevesenet

Damprensing i helsevesenet

Når det gjelder renslighet og desinfisering, er sykehus og helsevesenet blant de høyest prioriterte områdene. Ved bruk av damp kan man oppnå rene og sterile resultater ved vask av utstyr og tilbehør, uten behov for kjemikalier. Dette sparer betydelig tid under rengjøringsprosessen og bidrar til en mer effektiv hverdag for de ansatte.

Damprensing i helsevesenet

Bruksområder

Damprengjøring i helsevesenet gir ro i sjelen. Med våre damprensere, som leverer tørr, varm damp på 180 grader under høyt trykk, kan du endelig få det skikkelig rent. Og uten kjemikalier! Rengjøring med damprenser er også mye raskere enn tradisjonelle metoder. Og dampen kommer inn i trange rom og hjørner, rundt hengsler og kraner.

Den varme dampen gjør det klinisk rent og fjerner ikke bare alt inngrodd smuss, den dreper også alle virus, bakterier, lopper og lus. Sammenlignet med kjemikalier er damp dessuten bedre for miljøet og reduserer risikoen for allergier blant rengjøringspersonalet.

Rengjøring med damp har mange fordeler

  • Varm damp dreper bakterier og eliminerer mugg.
  • Bruken av ulike kjemiske produkter reduseres drastisk.
  • Dampen når selv de trangeste stedene, som hengsler og kraner.
  • Dampens høye temperatur åpner porene i underlaget og rengjør det i dybden samtidig som den fjerner lukt.
  • Dampen fjerner også smuss i flisefuger, både på gulv og vegger.
  • Rengjør og desinfiserer medisinsk utstyr i dybden.
  • Rengjør støv, smuss og allergener i ventilasjonsområder.

Med krav til høy damptemperatur

Damp med høy temperatur er et must for effektiv rengjøring i dybden. I tillegg blir selve vasken enklere ettersom smusset løsner raskere ved en ekstra høy damptemperatur.

Tecnovap har damprensere med en damptemperatur på opptil 180 °C, noe som er ideelt for kravene som stilles til overflater og lokaler i helsesektoren. En temperatur på 180 °C garanterer enkel rengjøring av overflater som er helt fri for virus, støv, bakterier og mugg.