Tecnovap Norge | Damprensing ved svømmebasseng og badeanlegg

Damprensing ved badeanlegg

Rengjøring av vannkanten, trapper, fliser og badstuer er ofte tidkrevende. Dette skyldes den høye temperaturen og luftfuktigheten som skaper ideelle forhold for bakterievekst. Ved å bruke damp kan man sterilisere og desinfisere de fleste overflater, inkludert områder under vann som for eksempel vannkanten i bassenget. Damprengjøring er også svært effektiv i badstuer, som ofte kan være utfordrende å rengjøre på grunn av ujevne flater.

Damprensing ved svømmebasseng og badeanlegg

Bruksområder

For et virkelig rent svømmebasseng trenger du ikke lete lenger. Våre damprensere, som leverer tørr, varm damp på nesten 180 grader under høyt trykk, løser opp alle flekker av fett, såperester og mugg. Dampen fjerner også svært effektivt smuss fra kantene på bassengene og dreper også alle virus og bakterier.

Varm damp er også bedre for miljøet enn kjemikalier, og ved bruk av høytrykksvaskere er det alltid en stor risiko for å løsne fugemassen mellom flisene. Og for rengjøreren er arbeidet mye enklere takket være det høye damptrykket, som effektivt blåser smuss ut av hjørner, hengsler og rundt kraner.

Damprensing av smusskanten i svømmebassenger

Ettersom vann fra springen er det eneste du trenger for din Tecnovap damprenser, reduseres bruken av forskjellige kjemiske produkter kraftig, og det samme gjør miljøpåvirkningen.

Videre har vi et bredt utvalg av tilbehør for de fleste bransjer, og vi øker antall applikasjoner hvert år.

Dusjgulv i svømmebasseng blir rene med tosidig damprengjøring

En av de store fordelene med damprengjøring er at den, i motsetning til høytrykksvask, ikke ødelegger fugene. Med en Duplex-gulvvasker suges for eksempel smusset opp i stedet for bare å bli flyttet rundt i rommet slik en høytrykksvasker gjør.