Tecnovap Norge | Z-Water - Snill mot miljøet, slem mot skitt

Et unikt rengjøringsmiddel

Z-Water er et usedvanlig allsidig og kompetent rengjøringsmiddel. Den har en bevist meget god rengjøringsevne og løser raskt opp proteiner, fett og annet smuss.

Z-Water - Snill mot miljøet, slem mot skitt

Z-Water

I dag stilles det høyere krav enn noen gang til både næringsliv og offentlig virksomhet om å redusere deres negative påvirkning på helse, miljø og klima. Av den grunn jobber mange mot FNs verdensmål Agenda 2030. Samtidig er det viktig å holde øye med økonomien og holde kostnadene nede.

Z-Water oppfyller alle disse kravene. Det er et svanemerket høyeffektivt ionisert alkalisk vann som fungerer til rengjøring, vask, oppvask og er snill mot mennesker, skånsom mot naturen og har mindre klimapåvirkning enn tradisjonelle rengjøringsmidler. Det er også mulig å produsere direkte i en bedrift og dermed redusere kostnadene ved innkjøp av kjemikalier.

X-power og X-treme

Z-Water finnes i to varianter. Delvis Z-Water X-power som egner seg for daglig rengjøring av alle vannbestandige overflater i alle typer miljøer. Delvis Z-Water X-treme som har en enda høyere renseeffekt og egner seg derfor til grovere smuss, vask av tekstiler og oppvaskmaskiner. Begge variantene er svanemerket.

A beautiful sunset Testing this new caption

Viktige fordeler med Z-Water

  • Svanemerket. Inneholder ingen miljøgifter
  • Avgir ingen skadelig spraydamp/aerosoler
  • Skånsom å bruke. Gir ingen korrosjonsskader
  • Fungerer til rengjøring, vask, klesvask og industrielt bruk
  • Kan produseres i en bedrift til lav pris
  • Klimasmart valg

Lag din egen med Z-Water Generator

Med Z-Water Generator kan du lage ditt eget Z-Water-produkt. Anlegget tar liten plass, drives av standard 230V og tar seg av seg selv. Du starter ganske enkelt prosessen ved å fylle på springvann, velge produkt, tilsette kaliumkarbonat og trykke på på-knappen. Maskinen gjør resten. Produksjonskapasiteten for Z-Water X-power er 20 liter/time og for Z-Water X-treme 4 liter/time. Med Z-Water Generator i huset får du full kontroll over tilgjengeligheten og miljøpåvirkningen av rengjøringsmidler i din daglige rengjøring til en pris som slår de aller fleste alternativer.