Tecnovap Norge | Rengjøring i høyden

Rengjøring i høyden med SpaceVac

Med SpaceVac's høyderengjøringssystem kan man enkelt rengjøre områder opptil 20 meter over bakkenivå uten å måtte bruke lift. Dette gjør det enkelt å opprettholde en ren og optimal arbeidsplass for arbeiderne.

Rengjøring i høyden

Bruksområder

SpaceVac

Tecnovap presenterer SpaceVac

Er du lei av den vanskelige oppgaven med å rengjøre vanskelig tilgjengelige rom i stor høyde, eller der det er vanskelig å komme til? Vil du unngå stiger, heiser og i verste fall å måtte stenge ned produksjonen for å rengjøre disse områdene?

Da kan SpaceVac være løsningen for deg. Et unikt og prisbelønt høyderengjøringssystem som lar deg rengjøre effektivt og trygt fra bakkenivå - uten å måtte risikere noens sikkerhet.

SpaceVac får jobben gjort mye raskere enn tradisjonelle metoder og til en mye lavere kostnad. Et stort pluss er at systemet tilbyr tilpasset tilbehør som kan kombineres i henhold til dine spesifikke behov. SpaceVac er også egnet for både innvendige og utvendige områder.

Uansett hvor komplekst prosjektet er, tilbyr SpaceVac alt som trengs for å få jobben gjort.

Rengjøring i høyden ved hjelp av SpaceVac. Med SpaceVac's høyderengjøringssystem kan man enkelt rengjøre områder opptil 20 meter over bakkenivå uten å måtte bruke lift. Dette gjør det enkelt å opprettholde en ren og optimal arbeidsplass for arbeiderne.

Når opp til 20 meter

SpaceVac er vårt populære og prisbelønte høyderengjøringssystem. Takket være kraftige støvsugere og ultralette rør kan du rengjøre i høyder på opptil 20 meter.

Ingen risiko for fall

Uten stiger, stillaser eller skylifter er det enklere å komme til på trange steder. SpaceVac gjør også rengjøring i store høyder veldig trygt, både fra bakken og gulvet.

Enkel å bruke

Alle kan raskt lære å bruke utstyret, som enkelt kan transporteres og brukes av én person. SpaceVac fungerer i utgangspunktet som en vanlig støvsuger.

SpaceVac SpaceVac

Lei av stiger og stillaser?

SpaceVac eliminerer behovet for stiger, stillaser og skylifter.

  • Én person kan enkelt transportere og installere utstyret.
  • Én person kan gjøre arbeidet på kortere tid enn det normalt tar to.
  • SpaceVac eliminerer fallulykker fullstendig.

SpaceVac er tilgjengelig i tre forskjellige utførelser

  • innendørs system
  • utendørs systemer
  • Atex-system for eksplosive atmosfærer

SpaceVac SpaceVac

Spar tid med SpaceVac

SpaceVac er det sentrale systemet for et av verdens største møbelselskaper for å effektivisere rengjøringen. Tidligere måtte det to personer til for å flytte reoler, én for å rengjøre. Deretter skulle flere interiørdesignere flytte og returnere møbler til utstillingen.

I dag rengjøres alle kabelbakker og taklister med SpaceVac. Og bare én person er nødvendig. Ingen møbler trenger å flyttes. Med andre ord trengs det færre folk, og det går raskere, noe som sparer penger og tid. Rengjøring i høyden er dessuten mye tryggere ettersom det gjøres fra gulvet.

Kort sagt: det trengs færre personer til det samme arbeidet, med lavere risiko for skader.

SpaceVac-systemer er like egnet for industrilokaler og verksteder som for butikklokaler og varehus.

SpaceVac SpaceVac

Støv utgjør en høy risiko for brann og eksplosjon

Det skal bare en enkelt gnist til for å antenne støv på et ventilasjonsrør og forvandle det til en eksplosjonsartet brann. Eksplosjonen sprer det brennbare støvet over et større område, noe som øker risikoen for store materielle skader og personskader.