Tecnovap Norge | Damprensing endrer rengjøringsbransjen

Damp i rengjøringsbransjen

Ved å bruke damp på 184 °C kan man oppnå enkel og effektiv desinfisering og rengjøring. Dette sparer ikke bare tid og ressurser, men bidrar også til å beskytte personalet mot skadelige kjemiske gasser som kan føre til sykdom og ubehag i hverdagen.

Damprensing endrer rengjøringsbransjen

Bruksområder

Damprensing startet hovedsakelig med spesialiserte rengjøringsmidler. I dag ser det helt annerledes ut. Riktignok er rengjøring fortsatt fellesnevneren i de fleste tilfeller, men i dag brukes damprensere til alt fra rengjøring til desinfisering, avising, luking og grovrengjøring. Mange bransjer har oppdaget verdien av damprengjøring, og nå er damprengjøring et vanlig syn i alt fra helsevesenet og industrien til idrettsanlegg og bakerier.

Kundene har lært seg å bruke investeringen på mer enn ett område. Mens du luker ugress, kan du bruke den til å vaske bedriftens biler, som er den mest miljøvennlige måten å vaske kjøretøy på.

For eksempel gjør damprensing rengjøring av busser og tog mye enklere og mer tidseffektivt. Dampen rengjør setene i dybden og setet er tørt etter bare 15 minutter, noe som betyr at kjøretøyet kan tas i bruk igjen raskere. Rent og friskt uten bakterier. Dampen er også effektiv til å fjerne graffiti uten å skade overflaten.

Mulighetene er uendelige, bare fantasien setter grenser.

Damprensere og miljøet

Mer enn 5 000 tonn avfettingsmidler, bilsjampo og bilkjemikalier fra bilvask i oppkjørselen renner i dag ut i avløpsnettet og videre ut i miljøet.

Det faktum at en damprenser ikke bruker kjemikalier er også en utrolig fordel i forhold til andre rengjøringsmetoder. I tillegg til at naturen får det bedre, er det en utrolig trygghet for restaurantene å vite at det ikke er noen risiko for at det kommer kjemikalier i maten.

Andre eksempler er idrettsanlegg som svømmebassenger og badehus. Gjestene ønsker å oppholde seg i et hygienisk rent miljø, noe som tidligere innebar rengjøring med kjemikalier. En damprenser kan oppnå et resultat som langt overgår effekten av kjemikalier, mens damprensing betyr at den rengjorte overflaten kan brukes umiddelbart etter rengjøring. Uten å bekymre deg for at rester av kjemikalier påvirker gjestene og vannkvaliteten.