Tecnovap Norge | Damprensing i restauranter og kjøkken

Restaurant og kjøkken

Rengjøring av kjøkken og restauranter kan være svært tidkrevende, både under drift og etter stenging. Alt fra stekeplater, ovner og kjøkkenredskap til sluk kan enkelt og grundig dyprenses (steriliseres) ved bruk av 180 °C ren damp – helt uten bruk av kjemikalier. Denne metoden etterlater ingen kjemikalierester etter vask, noe som er en betydelig fordel.

Damprensing i restauranter og kjøkken

Bruksområder

Den tørre, varme dampen på 180 grader gjør rengjøring i hoteller og restauranter til en fornøyelse. Dampen fjerner ikke bare 100 % av skitten, den dreper også alle virus og bakterier. Ikke minst viktig i et restaurantkjøkken.

Damprenserne gjør også rengjøringsarbeidet enklere, og alt som er vanskelig å rengjøre med tradisjonelle metoder, går som en lek takket være dampen.

Tyggegummi fjernes i løpet av sekunder, det samme gjelder sjokolade-, sukker- og fettflekker. Tekstiler og tepper er tørre på 15 minutter etter rengjøring, og dampen når selv de trangeste stedene, som hjørner, hengsler og kraner. Sklisikre gulv i restauranter blir helt rene, og den varme dampen er også perfekt for avriming av kjølerom og frysere. Det beste av alt er at behovet for kjemikalier reduseres drastisk takket være dampen.

Damprensere har mange fordeler i forhold til tradisjonelle rengjøringsmetoder

Dyp rengjøring med minimal bruk av kjemikalier og uten å forstyrre den daglige driften:

  • Damp kommer til selv de trangeste stedene, som hengsler og kraner.
  • Damp dreper alle de vanligste bakteriene.
  • Damp er en rask måte å tine og rengjøre selv store kjølerom på.
  • Sklisikre gulv som er vanlige i restaurantkjøkken blir helt rene.
  • Takket være den dype rengjøringskraften til damp forsvinner også inngrodd lukt.