Tecnovap Norge | Historien om Tecnovap

Tecnovap's historie

Tecnovap har solid erfaring innen damp og desinfisering. Med over 38 års erfaring i bransjen opererer vi profesjonelt i over 70 land.

Historien om Tecnovap

Tecnovap

Dampvaskere

Historien om Tecnovap's dampvaskere

Tecnovap Scandinavia AB ble grunnlagt i 2002, og ble hovedagent i Norden for de italienske dampvaskere produsert i SRL Italia. Foretaket er i dag markedsledende innenfor dampvaskere og er stadig i vekst. Tecnovap SRL ble grunnlagt i 1985 av Giuliano Franchini, som i dag driver firmaet sammen med sin bror Giuseppe.

Franchini er fra det praktfulle området Pescantina i Verona, nord i Italia. Pescantina ligger sentralt i Amarone-distriktet, og familien Franchini har produsert vin av topp kvalitet i generasjoner. Nå har de også en fabrikk på 7000m3 der Tecnovap’s maskiner produseres.

Grunnlaget for bedriftens opprinnelse fører tilbake til vingården der det var gjentagende problemer under prosess og destillering som førte til store mengder sopp, soppsporer og bakterier. Dette gjorde store skader på kvaliteten i vinen Franchini representerte på lukt, smak og generell aroma.

I over 40 år har Tecnovap produsert dampvaskere for industrien, og de har vokst til å bli et av de største i verden på dette feltet. Tecnovap eksporterer i dag til over 70 forskjellige land rundt i verden. Alle våres produkter er nøye studert, designet med hensikt og realisert utelukkende i Italia.

Videre samarbeider Tecnovap med multinasjonale selskaper for realisering av nye prosjekter.
Suksessen som er oppnådd på dette feltet, støttter den fagelige kompetansen til et selskap som alltid søker etter fremskritt og innovative løsninger. Tecnovap har i dag blitt en av de viktigste og innovative selskapene over hele verden i damprengjøring sektoren. Dette er vi stolte av.

Tecnovap AS Norge startet opp i 2012, og har blitt en av Norges største leverandør av dampvaskere for industrien. Tecnovap AS Norge er eneforhandler av Tecnovap’s sortiment, Duplex gulvmaskiner og SpaceVac’s høyde rengjøringssystemer.

Våre valg av produkter

Vi har alltid en dampvasker som passer, det være seg til industri, næringsmiddelindustrien, storkjøkken, svømmehall, bryggeri, hotell, matvarebutikk, renholdsfirma etc. Vi har også et unikt system for industri bånd-rengjøring som ikke krever demontering av båndet eller opphold i produksjonen. Transportbåndet rengjøres altså i driftstiden!

Vi har maskiner til alle bruksområdet på markedet. Dette er alt fra industri, næringsmiddelindustrien, storkjøkken, svømmehall, bryggeri, hotell, matvarebutikk, renholdsfirma etc.

Tecnovap tilbyr også innovative løsninger slik som rengjøring av industri bånd, som kan brukes under produksjon og som ikke krever demontering. Det vil si at rengjøringen og desinfiseringen av båndet rengjøres kontinuerlig under driftstiden.

Tecnovap produserer alt tilleggsutstyr til sin personlige maskinpark. Vi kan derfor være behjelpelige med å produsere utstyr øremerket til din bedrift.

Kunder i alle bransjer

Tecnovap’s produkter finnes i mer en 70 land og brukes av globale foretak som Nestlé, Pizza Hut, Hilton Hotels, Hyatt Corporation og GlaxoSmithKline.

Damprens på ventilasjonsannlegg ved hjep av Tecnovaps SpaceVac Damprens på ventilasjonsannlegg ved hjep av Tecnovaps SpaceVac

Før og etter - Damprens av ventilasjonsrør ved hjelp av Tecnovap's SpaceVac Før og etter - Damprens av ventilasjonsrør ved hjelp av Tecnovap's SpaceVac