Tecnovap Norge | Dampvask i bilvask og bilpleie

Damp i bilvask og bilpleie

Damp i bilvask og bilpleie er en stor fordel når det kommer til fjerning av fett, rengjøring av vanskelige vinkeler og tekstil av sete og interiør. Damp gir deg muligheten til å bytte ut sterke kjemikalier som ofte blir brukt i bilbransjen, for å spare både arbeidere, miljø og arbeidsplass for skadelige gasser.

Dampvask i bilvask og bilpleie

Bruksområder

Fordelene med våre damprensere som leverer tørr, varm damp på 180 grader er mange. Det høye trykket gjør at dampen trenger inn i porene i lakken, fjerner alle spor av bilvoks og smuss og gjenoppretter lakken til å bli som ny. Og fordi tørketiden bare er 15 minutter, er dampen et praktisk valg for å vaske bilens tekstiloverflater, for eksempel seter. En annen fordel er at all dårlig lukt forsvinner takket være dampen. I tillegg er det ingen kjemikalier og alle problemene forbundet med de store mengdene vann som sløses bort med høytrykksvaskere.

Det perfekte allroundverktøyet for bilvask

Damp kan brukes på alle biloverflater, da det er effektivt og skånsomt på samme tid.

  • Fjerner effektivt flekker fra tekstiler og skinntrekk. Kort tørketid
  • Kan også brukes til å rengjøre og desinfisere ventilasjonssystemer.
  • Damp fjerner effektivt saltflekker og forlenger levetiden til bilens lakk.
  • Rengjør motoren og motorrommet med minimalt vannforbruk og ingen avfetting i det hele tatt.
  • Fjerner effektivt trafikkfilm på bilvinduer.

Damprengjøring av utsiden

Dampbilpleie blir mer og mer populært. Det forstår vi godt. Det er miljøvennlig. Det er skånsomt for bilen og eieren, både under rengjøringen, men også etterpå siden det ikke brukes kjemikalier.

Dessuten er selve vasken enkel fordi du kommer til på overflater som ellers kan være vanskelige å vaske. Den høye temperaturen betyr også at voksrester fjernes effektivt før et nytt lag med voks påføres.