Close

Tecnovap dampvasker og dampvaskere reduserer vannforbruk med 95%- og kjemikalieforbruk med 95-100%

Tecnovap dampvasker og dampvaskere reduserer vannforbruk med 95%

Tecnovap dampvasker og dampvaskere reduserer kjemikalie-forbruk med 95-100%

Normalt har Norge store gode tilløp til vann og vi tenker sjeldent på forbruket. Vi bruker rent vann fra springen til det meste f.eks. rengjøring, dusj, skylling og til og med når man skyller ned i toalettet. Andre land i verden vil fort se på dette som direkte sløsing.

Naturen forandrer seg hele tiden og vi har i 2018 sett at tørke og varme påvirker oss på en ny måte. Mens mange nyter forandringen er det krise for andre. Da rent vann i verdens sammenheng minker så er det viktigere enn før at vi sparer på rent vann. I enkelte land hvor tørken er stor har staten gitt støtte til dampvaskere for private og industri med opptil 50% av kostnadene.

Invester i miljø og vannbesparende løsninger.

Små dråper utgjør mye vann over tid.  Det finnes mange måter å finne besparende løsninger for å redusere vannforbruket som for eksempel vannbesparende blandebatterier og toaletter.

Rengjøring ved bruk av dampvasker og dampvaskere resulterer i flere positive resultater. Man reduserer vannforbruk, reduserer kjemikalie, dreper bakterier, utøy, sopp og soppsporer + at det blir 100% rent samtidig som den høye temperaturen fjerner lukt.

Vann besparelse

Kostnader ved vannforbruk

Priser på vann varierer fra kommunene og er på vei opp mot 60 kr pr kubikk, på det dyreste. Dette er basert på vann inn – vann ut – avgifter.

Fremtiden.

Vann er fremtiden og vi får mindre av den. I Norge bruker pr innbygger ca 200 liter vann i døgnet. I Europa bruker de ca 100 liter vann pr døgn. Når vi har hatt mye vann har også vannforbruket økt i takt med dette. Når vi ikke vet hva fremtiden vil bringe angående tørke, er det nå vi må planlegge hvordan vi kan redusere vannforbruket. Det vi i Tecnovap vet er at som verdens største produsent av dampvaskere mot industrien og 38 års erfaring så har vi løsninger på alle rengjøring og desinfisering problemer og utfordringer. Kontakt oss så kommer vi og demonstrerer hos dere gratis.

Fremtidens grønne ugressfjerning (slottsgartneriet)

 

 

Summary
Tecnovap dampvasker og dampvaskere reduserer vannforbruk med 95- og kjemikalieforbruk med 95%-100%
Article Name
Tecnovap dampvasker og dampvaskere reduserer vannforbruk med 95- og kjemikalieforbruk med 95%-100%
Description
Rengjøring ved bruk av dampvasker resulterer i flere positive resultater. Man reduserer vannforbruk, reduserer kjemikalie, dreper bakterier, utøy, sopp og soppsporer samt at det blir 100% rent samtidig som den høye temperaturen fjerner lukt.
Author
Publisher Name
Tecnovap
Publisher Logo