Close

30 July, 2017

Ugressfjerning med dampvasker fra Tecnovap

Profesjonell Dampvasker til fjerning av ugress.

Tecnovap er verdens største produsent av dampvaskere til industrien og har nærmere 70 forskjellige typer dampvaskere I sitt sortiment. Steam Sky er en diesel-varmet dampvasker på hele 40kW og har en damp-produksjon på 968 g/pr minutt.

Hver vår så skjer det samme, ugresset trenger seg frem etter vinterens dvale.

Tecnovap har i en årrekke forsket på å drepe ugresset med damp og resultatene er fantastisk. I løpet av kort tid så dør ugresset, uten å benytte kjemikalier. Idet dampen har en temperatur på Skole ugressfjerninghele 185 C og 10 bar vil ugresset dø.  Tecnovap har produsert flere typer utstyr, feks mobil damp matte på ca 3 m2 som man enkelt kan legge inntil utsatte områder, mobile munnstykker i forskjellige størrelser. Da får man en særdeles kontrollert ugressfjerning. Det er særdeles besparende når en 40kW dampvasker bruker ca 60 liter vann i timen. Tecnovap er viden kjent i Europa og holder skoler, kurs og demonstrasjoner om emnet. Vi har også fått mye media oppslag da metoden er så effektiv og miljøvennlig.

Fjerning av ugress

+185C med høy fuktig konsentrert damp 986g/m.

Ugress fjerning 2

Ugress fjernings produkter damp

Forskjellige ugressfjerning produkter.

Rent vann er en mangelvare i verden og vi må spare på det vi kan. Foruten om at Tecnovap Steam Sky benyttes til ugressfjerning så er det en rekke oppgaver den ellers kan utføre. Noen eksempler: Ugressfjerning, grafitti fjerning, tining av is, rengjøring, bilvask, rengjøring i byggninger uten sluk, Skiltrenhold etc. Man tar livet av alle bakterier, virus, sopp og soppsporer.

Tecnovap er stolte over å kunne si at vår merkevare er:

  • Vi reduserer vannforbruk med 95%
  • Vi reduserer kjemiforbruk med 95-100 %
  • Damp er miljø og allergivennlig

 

 

 

Den media kjente Bosse Rappne fra TV4 fra Ulriksdals Slottsträgård sier de dreper ugress og roten med Tecnovap dampvaskere. «ugress er ofte arbeidskrevende, vanskelig og ikke alltid vellykket. Inntil nå! med hjelp av Tecnovap Steam Sky og utstyr som dampmatte og dampplate og varm damp på over 180 grader. En metode som er 100% effektiv. Den fjerner både det synlige gresset og roten til ugresset, og dette på bare 4 timer. I tillegg uten bruk av kjemikalier.

Ulriksdals Slottsträdgård

 

Spesialutviklet diesel drevet dampvasker som benytter kun 60 liter vann p.r time. Diesel drevet dampvasker

Summary
Ugressfjerning med dampvasker fra Tecnovap
Article Name
Ugressfjerning med dampvasker fra Tecnovap
Description
Tecnovap har i en årrekke forsket på å drepe ugresset med damp og resultatene er fantastisk. I løpet av kort tid så dør ugresset, uten å benytte kjemikalier. Idet dampen har en temperatur på hele 185 C og 10 bar vil ugresset dø. 
Author
Publisher Name
Tecnovap
Publisher Logo