Close

4 September, 2017

Tining av is: Fartøy, Skip, Båter, Onshore, Offshore, helikopter dekk, vannrør etc

Fryserom Rengjøring

Tining, rengjøring og desinfisering av fryserom har alltid vært et problem, da frysen må slås av og varene flyttes. Det slipper man med Tecnovap fryserengjøringsystem. Se på videoèn og se hvor enkelt og økonomisk det kan være.

 

Tiner is på sekunder med dampvasker

Nå går vi inn i vinteren og fryste rør og overflater på for eksempel Fartøy, Tog, Trikk, Busser og Ferjetrafikk blir et problem. Med Tecnovap dampvasker tiner man is på sekunder noe som resulterte i følgene historie. Det russiske lastefartøyet Nikar G ankommer Karleby havn i Finland i Januar 2016 totalt nediset og som kun 12 timer etterpå kunne forlate havnen helt aviset. Hvordan kunne dette gå?

snø og is på metallflater er livsfarligJo, ved hjelp av Tecnovap dampvaskere, som leverer 184 graders damp under høyt trykk og dette ble utført med kun 2 mann to dampvaskere på 36kW. Styrmannen ombord hadde stipulert at arbeidet kom til å ta 72 timer og 10 mann. Da bruker de slegger, økser og hakker, utstyr som nesten alltid årsaker skader på lakk og underlag. Varm damp skader til sammenligning ingen ting. Økonomisk så var dette stort for selskapet som kunne dra fra havn 60 timer før tiden. Tecnovap dampvaskere er produsert til å stå i kalde omgivelser, så lenge maskinen er på så kan den lett stå i -30/-35 grader.

oljeplatform og helikopterdekk må av-isesOlje plattform og helikopter dekk. 

Fryste helikopter dekk kan være en utfordring for helikopteret og får personalet som går på det. Med sine spesial utstyrte dampvaskere tiner man et helikopter dekk på få minutter. Man kan også suge vekk overspill vann. Tecnovap har dampvaskere på diesel og strøm på 40kW

Havnelager: 

Trucker har ofte problemer med at deler og gripere som skal slå inn og løfte kontainere fryser fast på vinteren. Dette er et stort problem og har vært grunnlaget for ulykker. Dette løser Tecnovap med sine sterke dampvaskere.

tining av fryste rørFryste rør

er et standard problem som koster millioner hver eneste vinter. Ved bruk av høytrykkspyler med varmt vann så kommer vannet i retur og det tar en masse av tid for å tine rørene. Tecnovap sondesystem (lages etter ønsket lengde) fører dampens høye temperaturer på 184 grader, 10bar noe som tiner kjapt fryste rør og vannet får passere som tidligere. Med dampvasker på  40kW tiner man også avløp enkelt.

 

Summary
dampvasker fra Tecnovap: Tining av is, Offshore, helikopter dekk, vannrør
Article Name
dampvasker fra Tecnovap: Tining av is, Offshore, helikopter dekk, vannrør
Description
Nå går vi inn i vinteren og fryste rør og overflater på for eksempel Fartøy, Tog, Trikk, Busser og Ferjetrafikk blir et problem. Med Tecnovap dampvasker tiner man is på sekunder
Author
Publisher Name
Tecnovap
Publisher Logo