Close

Steam Box Industrial Top Vac

Dampvasker og våtstøvsuger

13,9–39,1 kW

Steam Box Industrial Top Vac – 10 bar, opptil 36 kW effekt, OWI*, rengjøringsmiddel og integrert våtsug. Steam Box Top Vac Industrial er en trefaset dampvasker som er klargjort for våtsug 400V. Maskinen har et trykk på 10 bar, beholdere for vann og rengjøringsmiddel samt OWI* (Overheated Water Injection). IPX5-klasse.

[accordion][toggle title=”Book en demonstrasjon”]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[/toggle][/accordion]

Kontinuerlig dampstrøm

Dampvaskeren er konstruert for uavbrutt bruk takket være 2-tanksystemet med automatisk påfylling av vann til trykkjelen; en beholder for vannpåfylling samt en separat trykkjele. Den automatiske påfyllingen av vann til trykkjelen styres av den patenterte vannivåsensoren TrueTemp™, som garanterer at vannivået alltid er korrekt i trykkjelen. Dampvaskeren trenger derfor ikke slås av ved påfylling av vann. Den industrielle trykkjelen er produsert av syrefast stål har 10 års garanti og et patentert og utskiftbart varmeelement. Maskinen finnes med tre ulike effekter og én modell som har regulerbar effekt fra 10,8 til 21,6 kW. Dampvaskeren er utstyrt med en beholder for rengjøringsmiddel. Rengjøringsmidlet varmes opp til ca. 100 °C, og dette øker effektiviteten drastisk, som igjen fører til at forbruket av rengjøringsmiddel blir minimalt. Maskinen er klargjort for fast vanntilkobling. Maskinens funksjoner styres via det elektroniske kontrollpanelet, som har målere for trykk og arbeidstimer.

[infobox color=”#d7d5e8″ textcolor=”#000000″]Våtstøvsugeren har en effekt på 1,2 kW og en oppsamlingsbeholder på 14 liter. Tilbehør for ulik bruk Slanger og tilbehør bestilles separat for å være optimalisert etter maskinens bruksområde. Noen av fordelene med Steam Box Top Vac Industrial Stort utvalg av tilbehør for alle typer rengjøring Integrert våtstøvsuger som tilvalg Varmt rengjøringsmiddel OWI* er standard *OWI (Overheated Water Injection) er en skyllefunksjon med svært varmt  vann og lavt forbruk av vann[/infobox] Denne maskinen har også en turbo vannsuger som øker effekten.

[accordion]
[toggle title=”Dokumenter”]

[/toggle]
[/accordion]

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Tecnovap
Product Name
Steam Box industrial Top Vac

Leave a Reply