Close

Profesjonell rengjøring med dampvasker

Tecnovaps dampvaskere er spesielt utviklet for det profesjonelle markedet. Våre maskiner er spesialdesignet for å tilfredsstille strenge hygienekrav, og er svært godt tilpasset for bruk i alle næringer. Vi bruker varm damp for å fjerne selv de mest gjenstridige avleiringer av fett og oljer, kalk- og såperester. Bakteriene får ikke grobunn fordi de fjernes umiddelbart sammen med det kondenserte vannet. Dampen slippes ut fra gulvmunnstykket med et kontinuerlig trykk på minimum 6 bar, og sikrer effektiv og hygienisk rengjøring. Pga det høye trykket og den høye temperaturer så produserer Tecnovap Dampvaskere “TØRR DAMP”

Tecnovap har markedets bredeste sortiment av profesjonelle dampvaskere. Vi kan levere dampvaskere til alle applikasjoner og bransjer. Hos oss kan du velge en damvpasker basert på dine behov. Alle dampvaskere har sine spesielle egenskaper og bruksegenskaper og et utvalg funksjoner. Vi hjelper deg med å velge rett dampvasker helt ut fra hvilke behov som gjelder for deg og din bedrift.

[infobox color=”#ebf1f4″ textcolor=”#000000″]

 Fordeler med varm, tørr damp – Supersteam

 • Miljøvennlig
 • Allergivennlig
 • Desinfiserer
 • Fjerner bakterier og virus
 • Fjerner sopp og soppsporer
 • Rengjør i dybden
 • Fjerner uønsket lukt
 • Fjerner midd og lopper, inklusiv egg
 • Kommer til over alt

Fakta

 • Alle patogene (sykdomsfremkallende) bakterier dør ved 82 °C.
 • Støvallergi er ikke allergi mot støv, men mot det som finnes i støvet, eksempelvis midd.
 • Svartsopp skaper store mengder toksiner (gifter) som er farlige for oss mennesker og som fremkaller blant annet astmatisk besvær, kronisk pusteproblem, tretthet og hoste.
 • Tecnovap dampvasker reduserer vannforbruk med 95%
 • Tecnovap dampvasker reduserer kjemikalie forbruket med 95-100 %
 • Tecnovap dampvasker er miljø- og allergivennlig.

[/infobox]

Tillbehør

Tecnovap har markedets bredeste sortiment av tilbehør.  Alt fra mopper til unike munnstykker for fjerning av tyggegummi og liknende. Alle tilbehør er produsert av materialer av høyeste kvalitet og er nøye utprøvd og testet. Vi utvikler stadig nye tilbehør for ulike applikasjoner og bruksområder – til dine behov. VISTE DU AT: Tecnovap produserer spesialtilpasset til nettopp ditt firma. Du forteller oss hva du søker, vi produserer. Normalt er det 4-6 uker levering på spesial utviklet utstyr.

Service og support

Service og support er meget viktig for driftsikkerheten. Vi har etablert et servicenett og eget verksted. Hos oss får du alltid kundestøtte med råd og tips for hvordan du kan gjøre bruk av våre dampvaskere på beste måte. Vi sørger for at kundene får den opplæring de har behov for.

TrueTemp-teknologi

TrueTemp-teknologin i våre dampvaskere er en patentert vann-nivågiver som kontrollerer hvor mye vann det finnes i trykk-kammeret og styrer vannstrømmen til og fra den. Takket være denne teknologien er det alltid rett mengde vann i trykkbeholderen – noe som sikrer at temperatur og trykk er optimalt til en hver tid.

2-tanksystem

Våre dampvaskere har et 2-tank- system. Dampvasker har en separat tank der vannpåfyllingen skjer og hvor vann pumpes inn. Med denne teknikken trenger dampvaskeren aldri å slås av for vannpåfylling. Fordelen med dette er en kontinuerlig drift på våra dampvaskere. Har dampvaskeren bare en tank må maskinen slås av og kjøles ned før vann kan etterfylles. Dette slipper du med Tecnovaps dampvaskere.

Trykkkammerets effekt

Trykk kammerets effekt er viktig for hvor mye damp som kan produseres til enhver tid, oppstartistid samt hvor het dampen kan bli. Tecnovaps trykk kammere er helt unike i så måte med sine utbyttbare elementer. Tecnovaps trykk kammere har også en annen stor fordel – elementene er plassbesparende. Med små – men høyeffektive elementer kan størrelsen forminskes betraktelig. Derfor kan Tecnovap levere effektive dampvaskere selv i små størrelser. Vi leverer opp til 4 ganger så små dampvaskere som normalt.

Damptemperatur

Dampens temperatur er avgjørende for rengjøringseffekten og for å eliminere alle patogene bakterier som dør ved 82°C. Våre dampvaskere holder en betydlig høyere temperatur for å nå den beste rengjøringseffekten om samtidig drepe bakterier. Vi måler den faktiske temperaturen på dampen. Våre maskiner leverer opp mot 180° C damptemperatur.

Damptrykk

Høyt trykk innebærer to ting. Dels kan dampen presses langt inn i porer og sprekker, og delt kan den løse opp skitt som deretter blåses vekk. En dampvasker med lavt trykk klarer ikke å presse damp inn i alle kriker og kroker eller å fjerne oppløst skitt. Tecnovaps dampvaskere har opp til 10 bars trykk for å oppnå den beste rengjøringen som er mulig.

OWI

De fleste av våre dampvaskere leveres med OWI som standard (Overheated Water Injection). OWI er en skyllefunksjon som tar opphetet vann direkte fra trykktanken. Dette øker effektiviteten og kraften.

Tankvolum

Tankvolum betyr mye for hvor ofte vann og kjemikalier må etterfylles. En liten vanntank betyr ofte påfyllinger. Våre små høyeffektive varmeelementer gir mulighet til å øke volumet på vanntanken i tillegg til at flere av våre dampvaskere kan tilknyttes fast vanntilførsel.

Rengjøringsmiddel

Noen av våre dampvaskere har også en egen beholder for rengjøringsmiddel. Rengjøringsmiddelen varmes opp til ca 100°C noe som øker virkningsgraden samtidig som det reduserer behovet for kjemikalier som forbrukes. Det er bra for miljøet, lommeboka og brukerene.

Kompetanse

Tecnovap har lang erfaring med damp og har eksistert siden 60-tallet, verden over. Dette har gitt oss en bra kunnskap om rengjøring generelt og spesielt rengjøring med dampv. Våre kunnskapsrike medarbeidere kan velge ut den maskinen som er rett valg for deg og dine behov. Vi sørger dessuten for at du og dine ansatte får den beste opplæringen som finnes.

 

Summary
Profesjonelle dampvaskere for alle typer rengjøring
Article Name
Profesjonelle dampvaskere for alle typer rengjøring
Description
Tecnovap har markedets bredeste sortiment av profesjonelle dampvaskere. Vi kan levere dampvaskere til alle applikasjoner og bransjer. Hos oss kan du velge en damvpasker basert på dine behov. Alle dampvaskere har sine spesielle egenskaper og bruksegenskaper og et utvalg funksjoner. Vi hjelper deg med å velge rett dampvasker helt ut fra hvilke behov som gjelder for deg og din bedrift.
Author
Publisher Name
Tecnovap
Publisher Logo

Leave a Reply