Close

8 April, 2014

Bilklargjøring og billakkering rengjøring og desinfisering

Bil klargjøring

Dampvasker til innvendig og utvendig vask av alle kjøretøy

 

VERDENS FØRSTE SVANEMERKET MILJØHÅNDVASK – FUTURE CAR CARE

Future Car Care bestemte seg i 2013 og starte et annerledes bilklargjøringsverksted. Eieren Alex Ghanati sier “Jeg ville ha et alternativt til tradisjonell bilvask. Vi ville slippe problemet med høytrykksspylerens store vannforbruk og store forbruk av kjemikalier”. Etter en hel del etterforskning og tester kom vi frem til at bilvask med dampvasker var den mest overlegne metoden, og fordelene er mange. Og vaske en normal skitten bil med en Steam Box Industri fra Tecnovap er forbruket mellom 5 – 10 liter vann, sammenlignet med høytrykkspyler som forbruker 100 – 300 liter. En annen fordel med dampvasker fra Tecnovap er at man ikke trenger olje-utskiller, en installasjon som fort kan koste 500.000 kr eller mer.

Ettersom vi slipper det store vannspillet kan vi arbeide med flere biler nære hverandre og at forbruk av kjemikalier reduseres til det minimumet. Med Junior Star Max kan man takke være dampen gjøre rent på trange og vanskelige steder som finnes inne i bilen.  En fordel er også tørketiden ved rens av tekstiler. Bilen er klar for levering etter ca 15/20 minutter. Les mer: http://www.svanen.se/Hitta-produkter/tjanster/Service/?productID=52928

 “Når du velger svanemerket bilvask reduserer man skadelige produkter  med opp til 90%. 33 millioner bilvasker reduserer utslipp med 5,6 tonn med kobber, 11,3 tonn sink, 1800 kg bly, krom og nikkel 1800 kg kadmium om året”

MANGE NYE KUNDER

Vår satsing på mer miljøvennlig bil klargjøring med dampvasker fra Tecnovap har resultert i mange flere kunder, vilke resulterer i at vi utvider med flere anlegg. Vi startet med vår første i 2013 og har i år 6 avdelinger.

Verdens første svanemerkede bil klargjøring blir premiert med arbeid fra kommuner og foretak. “Og det er klart at med et forbruk fra 200-300 liter vannforbruk med tradisjonell rengjøring pr bil, til 5-10 liter vann pr bil og den store reduksjonen av kjemikalier er dette et viktig miljøtiltak sier Alex” 

MASKINER

Tecnovap er verdens største leverandør med ca 70 forskjellige dampvaskere.

Future Car Care bruker Tecnovap Steam Box Industri 21,6kW til utvendig rengjøring og Junior Star Max 3,65 kW til innvendig rengjøring (evnt Steam Box Mini 10 bar)

 

 

 

 

 

FORDELER

Tecnovaps dampvaskere er markedets mest effektive rengjøringmaskiner på en rekke områder, også både inn- og utvendig vask av kjøretøy. Tecnovap har produkter som effektivt løser mange av utfordringene som finnes innenfor vask av kjøretøy.

  •  Damp er enestående til å gjøre rent i de mange trange og utilgjengelige kriker og kroker som finnes på alle kjøretøy og som er vanskelige eller umulige å gjøre rene ellers.
  • Tekstilflater er ofte svært skitne og svært flekkete samtidig som nedetiden for fly og andre kollektive fremkomstmidler er minimal.  Da er det praktisk med en dampvasker fra Tecnovap siden tørketiden for vaskede tekstiler er kun 15 minutter.
  • Damp er også fantastisk bra for å fjerne uønskede lukter fra dyr, tobakk, urin osv.
  • Tecnovap dampvaskere benytter kun 4% vann og er derfor sikker i bruk av aircondition og som motorvask.
  • Ved sanering etter f.eks. brann, fukt eller soppskader er en dampvasker det beste hjelpemidlet som finnes.
  • Med stadig strengere regler for utslipp av forurenset vann stiger også kostnadene for deponiavfall. Med en dampvasker tørkes vanndråpene opp med en microfiberklut.

Lakkering

Rengjøring av biler før lakk er en genial løsning. Med en temperatur på 185C åpner porene i lakken seg slik at man rengjør dypt.  Du reduserer kjemikalier og vannbruk samtidig som man for gjort skikkelig rent på vanskelige steder. Man fjerner fett og urenheter samt man slipper at kjemikalier ikke renner frem og legger igjen rester.

Vi jobber hele tiden for et bedre arbeidsmiljø. Tenk deg et miljø uten bruk av farlige kjemikalier og du kan vaske bilen med 3 glass opphetet vann. Minimalt med vann søl og helt rent uten å skade underlaget. Felger som er vanskelige og få grundig rengjorte før lakkering utfører man enkelt med dampvaskere fra Tecnovap.

“Lars Erik Ormann forteller at firmaet Hesby Billakkering har redusert eksponering av kjemikalier med 80% i løpet av de årene de har benyttet en dampvasker fra Tecnovap”

Tecnovap dampvaskere reduserer vannforbruk med 95%

Tecnovap dampvaskere reduserer kjemikalier med 95-100%

Damp er miljø og allergivennlig.

https://www.tecnovap.no/2017/08/04/dampvasker-avfetting-rengjoring-lakkering-hos-hesby-billakering/

 

Summary
Dampvasker til innvendig og utvendig vask av alle kjøretøy
Article Name
Dampvasker til innvendig og utvendig vask av alle kjøretøy
Description
Etter en hel del etterforskning og tester kom vi frem til at bilvask med dampvasker var den mest overlegne metoden, og fordelene er mange. Og vaske en normal skitten bil med en Steam Box Industri fra Tecnovap er forbruket mellom 5 - 10 liter
Author
Publisher Name
Tecnovap
Publisher Logo

Leave a Reply