Close

Junior Star Max 8

Dampvasker og våtstøvsuger 3,65 kW

JR Star 8 1W15082+ASP450Junior Star Max 8 – 8 bar, 3,65 kW effekt, OWI*, rengjøringsmiddel og integrert våtsug.  Junior Star Max 8 er en 8 bars dampvasker med integrert våtsug, beholder for rengjøringsmiddel og OWI* (Overheated Water Injection).
[accordion][toggle title=”Book en demonstrasjon”]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[/toggle][/accordion]

Kontinuerlig dampstrøm

Dampvaskerens 2-tanksystem innebærer at maskinen ikke trenger å stenges av for vannpåfylling, men i stedet gir uavbrutt drift. 2-tanksystemet består av to tanker, en for vannpåfylling og den separate trykkjelen. Det er takket være denne separasjonen at det kan fylles på vann uten at maskinen må slås av, avkjøles, fylles på og varmes opp, og dette sparer mye tid på en dag. Vannpåfyllingen styres av den patenterte vannivåsensoren TrueTemp™ i trykkjelen som hele tiden overvåker at vannivået er korrekt. Når TrueTemp™ registrerer lavt vannivå, starter pumpen som fyller opp trykkjelen med vann fra vanntanken. Den industrielle trykkjelen er produsert av syrefast stål har 10 års garanti og et patentert og utskiftbart varmeelement. Trykkjelen har 3,6 kW effekt. Maskinen er utstyr med en beholder for rengjøringsmiddel. Rengjøringsmidlet varmes opp til ca. 100 °C, og dette øker effektiviteten drastisk, som igjen fører til at forbruket av rengjøringsmiddel blir minimalt. Det elektroniske kontrollpanelet som sitter foran på maskinen, viser temperatur og arbeidstimer.

[toggle title=”Dokumenter”]

[/toggle]

[infobox color=”#c2daef” textcolor=”#000000″]

Stort utvalg av tilbehør
Denne dampvaskeren leveres med en damp–sugeslange og et utstyrssett. For å få større utnyttelse av maskinen kan den kompletteres med ulike typer tilbehør.

Noen av fordelene med Junior Star Max 8

  • Stort utvalg av tilbehør for alle typer rengjøring
  • Suger opp smuss etter seg
  • Varmt rengjøringsmiddel
  • OWI* er standard
*OWI (Overheated Water Injection) er en skyllefunksjon med svært varmt vann og lavt forbruk av vann

[/infobox]

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
0.5 based on 3 votes
Brand Name
Tecnovap
Product Name
Junior Star Max 8

Leave a Reply