Close

13 January, 2015

dampvasker til treningshaller, svømmehaller, idrettsanlegg, fjerning av håndball klister

Damp rengjør svømmehaller og idrettsanlegg, fjerning av

håndball klister.

Når håndballspillere trener eller spiller kamp bruker de et spesielt klister som gir et hardere skudd og gjør det er enklere og ta imot pasninger. Innen håndball er klisteret enselvfølgelighet, men for hall eierne er det tidkrevende og dyrt å rengjøre hallen etterpå.
– “Klistret er et stort problem for oss, og
det går mye resurser for å få hallen ren.
Det setter seg over alt og fester støv. Så
fjerner du det ikke med en gang blir det verre,
sier Fredrik Seeger, arena sjef i Trelleborgs
kommune”.
For å slippe klister problemet i samtlige haller i kommunen har håndball virksomheten installert med en dampvasker fra Tecnovap.

 

Noen kommuner bruker opp til 6 personer som
arbeidet med dette og vi reduserte dette ned til 1.

 

En dampvasker oppfyller høye krav til renslighet i garderober, dusjer, gulv, vegger, stupebrett, flisefuger, badstuer

Rene garderober, dusjer og toaletter, rent på gulv, vegger og stupebrett, rent i flisefuger, vannlinjen i basseng og badstue. Fjerning av håndball klister har alltid vært et stort problem og man må benytte store mengder kjemikalier. Med Tecnovap dampvasker løser man dette raskt og enkelt med minimalt bruk av kjemikaler. Et håndball mål er ferdig rengjort på noen minutter. Også klister som ligger på gulvet, ribbevegg, vegger etc fjernes enkelt. Det blir dessuten bakteriefritt etter renholdet.

Optimal rengjøring

Ved rengjøring med damp kan bruken av kjemikalier stort sett utelates, og brukes det ikke kjemiske produkter, så er det heller ingen fare for at badevannet blir forurenset. Varm damp har en svært rengjørende virkning som eksempelvis tar knekken på sopp, alger, klister, fett, hudavleiringer, virus og bakterier, og i kombinasjon med høyt trykk kommer også dampen til og gjør rent rundt kraner, i fuger, i hjørner, i treverket i badstuer og rundt avløp.

[blockquote]

dampvasker rengjør effektivt der andre produkter kommer til kort

 

 

 

 

 

 

 

Stupebrettet blir rent med dampvask[/blockquote]

 

Leave a Reply