Close

8 April, 2014

Dampvasker Hotell, restaurant, kjøkken, mat

Damp er det beste alternativet

for miljøer med høye krav til renslighet
Innenfor alle typer håndtering av næringsmidler er det svært høye krav til renslighet, og derfor er damp det selvskrevne valget av rengjøringsmetode. Den høye temperaturen åpner porene i overflaten og løser opp både overflatesmuss og dyptsittende smuss samtidig som overflaten blir desinfisert.
Damp tar hånd om det som de fleste hotellgjestene opplever som negativt – et bad som ikke er rent. Rengjør badet med damp, og hotellgjestene blir møtt av et særdeles rent bad som øker helthetsinntrykket av hotellet.
Damp er bra for å

  • møte høye renslighetskrav
  • ikke få problemer med sopp, bakterier, midd, lopper og lus
  • få fjernet tyggegummi
  • rengjøre sklisikre gulv
  • fjerne fett, olje, sukker og sjokolade
  • løse opp dyptsittende smuss
  • fjerne flekker på tekstilunderlag
  • tekstiler tørker på om lag 15 minutter
  • et rent miljø gir fornøyde kunder
  • det er miljøvennlig