Close

HISTORIEN OM TECNOVAP

HISTORIEN OM TECNOVAP DAMPVASKER OG DAMPVASKERE

Tecnovap Scandinavia AB ble grunnlagt i 2002 og ble hovedagent i Norden for de italienske dampvaskerne fra Tecnovap SRL i Italia. Foretaket er i dag markedsledende innenfor dampvaskere og er i stadig vekst. Italiensk kvalitet Tecnovap SRL ble grunnlagt i 1985 av Giuliano Franchini, som i dag driver det sammen med broren Giuseppe.

Franchini er fra det vakre området Pescantina i Verona i Nord-Italia. Pescantina ligger sentralt i Amarone-distriktet, og familien Franchini har produsert kvalitetsviner i generasjoner. Nå har de også en fabrikk på 7000 m² der Tecnovaps maskiner produseres. Hoved grunnen til at Tecnovap startet var for å fjerne sopp, sopp sporer og bakterier, da dette forringet kvaliteten på vinen.

I de snart 40 årene Tecnovap har produsert dampvaskere for industrien har det vokst til og bli et av verdens største produsent av dampvaskere for industrien. Tecnovap ekspoterer idag til over 70 land.  Alle produktene er studert, designet og realisert utelukkende i Italia. Videre samarbeider Tecnovap med multinasjonale selskaper for realisering av nye prosjekter.  Suksessen som er oppnådd på dette feltet, støttter den fagelige kompetansen til et selskap som alltid søker etter fremskritt og innovative løsninger. Tecnovap er idag et av de viktigste og innovative selskapene over hele verden i damprengjøringssektoren.

 

Tecnovap AS Norge startet opp i 2012 og har blitt en av Norges største leverandør av dampvaskere for industrien. Tecnovap AS er eneforhandler av Tecnovaps, Duplex, Skyvac og spinaclean produktserier i Norge.

Vårt produktutvalg
Vi har alltid en dampvasker som passer, det være seg til industri, næringsmiddelindustrien, storkjøkken, svømmehall, bryggeri, hotell, matvarebutikk, renholdsfirma osv. Vi har også et unikt system for båndrengjøring som ikke krever demontering av båndet eller opphold i produksjonen. Transportbåndet rengjøres i driftstiden!

Tecnovap produserer alt tilleggsutstyr til sin maskinpark. Vi kan derfor være behjelpelige med å produserer utstyr til akkurat din bedrift.

Tecnovap dampvaskere reduserer vannforbruket med 95%
Tecnovap dampvaskere reduserer kjemikalie forbruk med 95 – 100 %

Kunder i alle bransjer
Tecnovaps produkter finnes i mer enn 60 land og brukes av globale foretak som Nestlé, Pizza Hut, Hilton Hotels, Hyatt Corporation og GlaxoSmithKline. I Norden brukes Tecnovaps blant annet av GE Healt Care, Sykehus i Norden, Asko, Bama Group, Olimb Rørfornying, NAV hjelpemiddelsentral, Badeland i Norge, Gåmann, Kongeskipet, Bakeri, Fazer, Kraft Foods, Scandic, Sodexo, Samhall, SJ, Swedwood, Viking Line, Tallink, Max hamburgerrestauranter, ISS Sverige AB og mange svømmehaller i Norge og Sverige.

 

 

 

Tecnovap dampvaskere er miljø og allergivennlig.

[button href=”https://www.tecnovap.no/rengoring/” style=”emboss” size=”medium” tooltip=”Les mer om profesjonell dampvask her”]Les mer om Dampvask[/button]

Leave a Reply