Close

Vanlige spørsmål om dampvasker og dampvaskere FAQ

Tecnovap – Dampvasker og dampvaskere for det profesjonelle markedet

Coronavirus:

Desinfiser og rengjør med 174-184 grader damp. Tecnovap er et at de viktiske og mest innovativet selskapene i hele verden innen damprensesektoren. Vi har sammarbeidet med helsesektoren i mange tiår. Når SARS-viruset forårsaket utbrudd i 2003 arbeidet vi tett med helsevesenet i hele verden.

Coronaviruset som har fått navnet SARS-CoV-2 og smitter via luft, direkte kontakt, gjennom overflater og gjenstander. Coronasviruset setter seg på overflater fra noen timer til flere dager. Corona viruset tåler ikke varme særlig godt. Seniorforsker Gunnveig Grødeland ved det Medisinske fakultetet i Oslo uttaler at influensavirus begynner å få en geleaktig konsistens på 30 grader.

Forskning viser at tørr damp med så høy temperatur på 174-184g at det virus, bakterier, midd, lus etc dør innen 1 sekund.

Dampvasker fra Tecnovap dreper Coronaviruset med damp.

 

Tecnovap dampvasker og dampvaskere er spesielt utviklet for det profesjonelle markedet.

 

 

 

Fordeler med varm, tørr damp dampvasker og dampaskere
 • Miljøvennlig
 • Allergivennlig
 • Desinfiserer
 • Fjerner bakterier og virus
 • Fjerner sopp og soppsporer
 • Rengjør i dybden
 • Fjerner uønsket lukt
 • Fjerner midd og lopper, inklusiv egg
 • Kommer til over alt

Fakta

 • Alle patogene (sykdomsfremkallende) bakterier dør ved 82 °C.
 • Støvallergi er ikke allergi mot støv, men mot det som finnes i støvet, eksempelvis midd.
 • Svartsopp skaper store mengder toksiner (gifter) som er farlige for oss mennesker og som fremkaller blant annet astmatisk besvær, kronisk pusteproblem, tretthet og hoste
  .

Tecnovap dampvasker og dampvaskere reduserer vannforbruk med 95%

Tecnovap dampvasker og dampvaskere reduserer kjemikalie forbruket med 95-100 %

Tecnovap dampvasker er miljø- og allergivennlig.

Dampvasker og dampvaskere

Rengjøring med damp er skånsomt for deg og for miljøet, og tar knekken på alle bakterier slik at det blir hygenisk rent. Du skal også huske at rengjøring med damp er den mest naturlig formen for rengjøing som finnes.

Privatbruk av dampvasker og dampvaskere

Evo 304 er et bra eksempel på dampvaskere som har blitt produsert for det private og industri markedet. Evo 304 og Evo 304 Detergent er en kompakt og mega kraftig maskin på hele 8 bar og 174 grader og produserer tørr damp. Den høye temperaturen må til for å drepe soppsporer. Evo 304 er uten tvil den mest effektive bærbare dampvaskeren på markedet. Med den høye temperaturen og det høye trykket dreper man alle bakterier, virus, midd, veggdyr, lus, sopp og soppsporer etc. Man rengjør og desinfiserer i en operasjon. Evo 304 Detergent har også en såpe tank hvor man med et lett trykk på såpeknappen så kommer såpen ut sammen med dampen i ca 140 grader, noe som gjør at såpen blir så effektiv at man skal blande den ut i 1-10. På denne måte reduserer man såpe bruken til det minimale (Tecnovap Naturlig Rent NFS er næringsmiddel godkjent og Svanemerket).

Tecnovap dampvaskere

reduserer vannforbruk med 95% og kjemikalier med 95-100%. Såpe bruker man kun ved å fjerne lim, sot, tyggegummi etc. Vannforbruket er ca 3 liter vann i timen med kontinuerlig bruk.

 

 

99,99% av Tecnovap sine dampvaskere kan komplimenteres med en våt støvsuger. Da kan man benytte den som en tekstil renser. Dampen på 174 grader dreper alle bakterier, lopper og lus og små dyr. Tekstiler som renses er tørre etter 15/12 minutter. Dampen fjerner også sot ved skadesanering.

 

 

 

Utstyr:

Foruten standard tilbehøret er Evo 304 den dampvaskeren på markedet som har mest tilbehør. Rengjøringsvogn, teleskop moppestaiv, rørrens etc(Kontakt for mer informasjon).

Chassie/utsende:

Rustfritt stål AISI 304

Teknologi:

Evo 304 har et teknologisk digitalt frontpanel som forteller når maskinene skal avkalkes, dette gjør at maskinene har lang levetid og at maskinen holder konstant trykk og temperatur. Evo 304 er konstruert slik at man kan tilføre vann på maskinen under bruk, så man slipper unødig stans. Evo 304 gir beskjed med en pipelyd når den er tom for vann.

Tecnovap dampvaskere er håndlaget og er produsert slik at alle elementer i maskinene er utskiftbare. Det dyreste elementet i en dampvasker er “dampkjelen” og denne har 10 års garanti.

Evo 304 er perfekt til bruk på:

 • Soverom-fjerne støv under senger, fjerne midd på puter og madrasser, speil, gulv,vegger og tak
 • Bad – toalett, dusj, speil, fuger og fliser, vindu/speil, kraner og vask, gulv,vegger og tak
 • Kjøkken – kjøkkenvifte, overflater-bord og møbler-planter, kraner og vask-gulv,vegger og tak
 • Stue- lamper og lysekroner, bilder, gulv, vegger og tak, møbler og tepper, peis.
 • Gang, hall-garderobe innsiden og utsiden, speil, fliser og fuger, gulv, vegger og tak
 • Bilklargjøring-bilsete, tepper, gulv, tak og dører, air condition, front og sideruter, motorvask
 • Utendørs- fjerne ugress, maurfjerning, vindusvask, grafitti fjerner, tining av fryste rør og is

 

Leave a Reply