Close

13 September, 2013

Evo 304 Detergent

Dampvasker 2,45 kW

Evo 304 Det 0212D81Evo 304 Water – 8 bar, 2,45 kW effekt, rengjøringsmiddel. Evo 304 Dergent er en dampvasker med 8 bars trykk og beholder for rengjøringsmiddel.
[accordion][toggle title=”Book en demonstrasjon”]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[/toggle][/accordion]

Damp uten avbrudd

Maskinens 2-tanksystem innebærer at det fylles på vann i vannbeholderen, så pumpes det derfra og over i trykkjelen. Når og hvor mye vann som trengs i trykkjelen, styres av den patenterte vannivåsensoren TrueTemp™. Takket være dette 2-tanksystemet har trykkjelen alltid optimalt vannivå, og man unngår dermed tørrkoking i tillegg til at man har uavbrutt drift i stedet for stadige avbrudd for å kjøle av, fylle på vann og varme opp. Den industrielle trykkjelen er produsert av syrefast stål har 10 års garanti og et patentert og utskiftbart varmeelement. Maskinens effekt er 2,45 kW. Maskinen er utstyr med en beholder for rengjøringsmiddel. Siden rengjøringsmidlet varmes opp til 100 °C, økes effektiviteten drastisk, som igjen fører til at forbruket av rengjøringsmiddel blir minimalt. Det elektroniske panelet viser aktuelt trykk, temperatur, arbeidstimer og viser når det er på tide å avkalke trykkjelen.

[infobox color=”#c2daef” textcolor=”#000000″]

Tilbehør for ulike typer bruk
Evo 304 Detergent leveres med en dampslange og et utstyrssett. Foruten standardtilbehøret som medfølger, finnes det et stort utvalg tilbehør som man kan bestille for å gjøre maskinen komplett og utvide bruksområdet.

Noen av fordelene med Evo 304 Detergent

  • 8 bar trykk
  • Varmt rengjøringsmiddel
  • Liten og smidig
  • Viser når trykkjelen skal avkalkes.
*OWI (Overheated Water Injection) er en skyllefunksjon med svært varmt vann og lavt forbruk av vann

[/infobox]

[toggle title=”Dokumenter”]

[/toggle]

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Tecnovap
Product Name
EVO 304 Detergent

Leave a Reply