Close

Duplex Turbo 380B, Gulvvaskemaskin

NYHET Duplex Turbo 380B

Tecnovap introduserer verdensnyheten Duplex Turbo 380B. Dette er en multi gulvvasker med ekstremt god sugeevne.
[accordion][toggle title=”Book en demonstrasjon”]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[/toggle][/accordion]

Duplex 380B turbo har blitt utviklet fra vellykkede Duplex-Serien av gulvrensemaskiner. Da utviklingsingeniørene ble bedt om å designe en batteridrevet 380mm bred enhet fikk de følgende beskjed, “Sørg for at den har samme rengjøringsevnen som resten av serien, men med minst 1 ekstra innovative løsning.” Vel de kom opp med en vinner! Duplex 380B Turbo. En maskin som rengjør fra vegg til vegg og inn i de tetteste hjørner og er ideell for daglig vedlikehold og dyp rengjøring.

Selv om våre Duplex-dampmaskiner er unike på markedet, er 380B også unik i sin egen rett. Det er IKKE noen annen dyprensemaskin på markedet som er batteridrevet, feier og skrubber alle harde gulv, tørker med to forskjellige systemer og som renser og tørker tepper. 380B har ikke bare fordelen ved den mekaniske oppsamling som benyttes på de andre eksisterende Duplex maskinene, den inneholder også en miljøvennlig vakuum suger. På harde gulv sikrer kombinasjonen av tobørste mekanisk oppsamling, vakuum og et dobbel nalsystem for at overflatene blir helt tørre. Nalene kan lett løftes opp og vakuum slås av når man rengjør tepper. Så ingeniørene sørget ikke bare for en innovasjon, men tre.

På grunn av sine unike egenskaper så kan Duplex Turbo 308B også fjerne sand, stein og andre urenheter på overflaten ved å suge dette vekk. Perfekt for butikker og kjøkken hvor søppel og annet kan bli liggende igjen på gulvet.

Duplex gulvvaskere

Duplex Damp
Rulletrapprenser

Les Mer

Duplex 620
Damp Gulvvasker

Les Mer

Duplex 420
Damp Gulvvasker

Les Mer

Duplex
280 Batteri

les mer

Fly-mo effekt.

Gulvvasker som rengjør alle typer gulv

Riktig bruk av dette apparatet inkluderer vasking, skrubbing og tørking  av gulv i industriell og kommersiell

bruk (hoteller, skoler, fabrikker, sykehus, butikker, kontorer) av gulv fremstilt av de følgende materialer: Keramikk – gummi – terrakottafliser – sement – tre – plast –  sklisikregulv – PVC – Vinyl – Profilerte gummi – Sport gulv –   epoxy – murstein – marmor – granitt – linoleum – porselen – glass – kunstneriske – mosaikk – kvarts.

Duplex kommer i størrelser 280 – 320 – 420 -620

[blockquote]Duplex er en verdensledende produsent av unike gulvrengjøringsmaskiner. Maskinene vasker, mopper, skrubber, tørker, polerer og desinfiserer alle typer gulv – fra vanskelige sklisikre profilgulv og fliser til gummi, parkett og heldekkende tepper. På svært skitne gulv kan prosessen kompletteres med damprengjøring som løsner smuss som sitter dypt.[/blockquote]

Se flere gulvvaskere her
Summary
Tecnovap introduserer verdensnyheten Duplex Turbo 380B
Article Name
Tecnovap introduserer verdensnyheten Duplex Turbo 380B
Description
Tecnovap introduserer verdensnyheten Duplex Turbo 380B. Dette er en multi-gulv vasker med ekstremt sugeevne. Duplex 380B turbo har blitt utviklet fra vellykkede Duplex-Serien av gulvrensemaskiner. Da utviklingsingeniørene ble bedt om å designe en batteridrevet 380mm bred enhet fikk de informasjon om: Sørg for at den samme rengjøringsevnen som resten av serien, men med minst 1 ekstra innovative løsning. Vel de kom opp med en vinner! Duplex 380B Turbo. En maskin som rengjør fra vegg til vegg og inn i de tetteste hjørner og er ideell for daglig vedlikehold og dyp rengjøring.
Author
Publisher Name
Tecnovap
Publisher Logo

Leave a Reply