Close

17 September, 2013

620 Tekna

620 Tekna

620 Tekna – rengjøringsmaskin for gulv og tepper
[accordion][toggle title=”Book en demonstrasjon”]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[/toggle][/accordion]

620 Tekna er den største av Duplex’ gulv- og teppevasker. Tekna står for det doble håndtaket.

Er den største av Duplex’ gulvvaskere med en børstebredde på 50 mm og egner seg til store gulvflater og store lokaler. Den har samme lave høyde og er like enkel å manøvrere som de små maskinene.

Duplex – verdensledende produsent av unike gulvrengjøringsmaskiner for alle størrelser og typer gulv.
Duplex vasker, mopper, skrubber, tørker, polerer og desinfiserer alle typer gulv – fra vanskelige sklisikre profilgulv og fliser til gummi, parkett og heldekkende tepper. Børstehøyden justeres enkelt for å passe til valgt prosess og gulvtype.

Duplex rengjør også områder som er vanskelige å komme til, takket være maskinens børster som sitter helt ytterst i kanten. Det gjør at maskinen kommer til i hjørner, langs vegger og rundt gulvfaste objekter. Den lave høyden muliggjør rengjøring under møbler og innredning.

Hemmeligheten bak Duplex’ enestående prestasjon er de to sylindriske børstene som roterer mot hverandre og som aktivt løfter opp partikler og væsker. Teknikken gir en svært grundig rengjøring av alle typer gulv.

Resultatet er en ren, tørr og desinfisert overflate – sammenlignet med tradisjonell rengjøring med mopp og bøtte som etterlater en film av skittent vaskevann. Det svært lave støynivået gjør det mulig å rengjøre når som helst uten å forstyrre kunder eller ansatte.

Leave a Reply