Close

5 December, 2013

420 Steam +

420 Steam +

420 Steam Plus – rustfri dampvasker for gulv og tepper
[accordion][toggle title=”Book en demonstrasjon”]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[/toggle][/accordion]

Duplex er på mange måter en annerledes maskin for rengjøring av gulv og matter sammenlignet med tradisjonelle gulvrengjøringsmaskiner. En 420 Steam Plus vasker, skurer, gjenoppretter, tørker, polerer og desinfiserer gulv og tepper.

Børstene på en Duplex gulv- og teppevasker er plassert på den ene siden av maskinen. Effekten blir at selv gulvområdet helt inntil veggene blir rene.

En 420 Steam Plus er bare 25 cm høy, og det gjør at den kan vaske gulv og tepper også under bord.

Heldekkende tepper og ulike typer sklisikre gulv og profilerte gulv er ofte nesten umulig å få rene. Med en Duplex blir selv disse gulvene rene i dybden, og heldekkende tepper blir som nye.

Duplex er utstyr med to børster som sitter plasser foran og bak på maskinen. Den ene børsten snurre med klokken og den andre børsten mot klokken for på den måten å samle opp smuss i maskinen. En effekt av dette er at Duplex styres enkelt med bare én hånd.

Det vendbare håndtaket gjør at det er lett å skifte retning. Snu håndtaket rundt en halv gang og maskinen er snudd i den andre retningen.

Støynivået på en meters avstand fra maskinen er under 64 bD. Det kan sammenlignes med en normal samtale i et rom med bakgrunnsmusikk. Duplex kan altså brukes i lokaler med folk i uten at det oppleves støyende.

Damputslippet på en 420 Seam Pluss er plassert foran på maskinen og nær gulvet. Dampen er rettet nedover for å utnytte den rengjørende kraften optimalt. Børstene sveiper deretter opp all smuss som er løst opp av dampen.

420 Steam Plus har en indikator for lavt vannivå og et damptrinn i rustfritt stål som har en helt ny sikkerhetsteknikk med blant annet utskiftbart varmeelement.

Leave a Reply