Close

11 February, 2014

Duplex 280i Mini Tecnovap

Duplex 280i Mini

Liten og kompakt rengjøringsmaskin for gulv og tepper

[accordion][toggle title=”Book en demonstrasjon”]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[/toggle][/accordion]
280i Mini er den minste i Duplex-serien av gulv- og teppevaskere og er utmerket til små og trange områder. Den måler bare 28 cm i bredden og 16,5 cm i høyden. Den veier bare 13 kg og kan enkelt bæres dit den skal brukes, om den ikke kan trilles på de innebygde transporthjulene. Med et støynivå på under 60 dB kan 280i Mini brukes når som helst uten å forstyrre kunder eller ansatte. 280i Mini er konstruert med et lufttett hus av aluminium som hermetisk lukker inne maskinens komponenter, som da er beskyttet mot smuss, støv og vann.

Motor og drev er innkapslet, og derfor trenger disse bevegelige delene heller ikke vedlikehold eller smøring. 280i Mini er konstruert på samme måte som alle Duplex-maskinene; maskinen snus ved å svinge håndtaket rundt, og børstene sitter plassert ytterst i kanten på den ene siden. Den geniale plasseringen av børstene gjør det mulig å gjøre rent helt inntil vegger og andre kanter samt i hjørner. Ved vanskelig flekker og flekker som sitter dypt, kan 230i Mini stilles inn på bare skurefunksjon og deretter med et enkelt håndgrep stilles inn på både skurefunksjon og smussoppsamling. Den er like effektiv på profilert gummi, tregulv, terracottagulv, vinyl, sklisikre flisegulv, marmor, stein, Flotex og tepper.

Børstene skiftes ut enkelt og greit på 280i Mini takket være hurtigkoblingssystemet. Beholderen for vann og kjemikalier tas enkelt ut for påfylling direkte under kranen. Det skitne vannet som samles opp av børstene, samles i den sentralt plasserte oppsamlingsbeholderen som enkelt løftes ut og tømmes.

Leave a Reply