Close

27 April, 2018

Dampvaskere holder Spa og Velvære rent og bakteriefritt !

Desinfiserer og dyp renser

Tecnovap har en rekke dampvaskere for gulv vegger og utstyr til Spa og velvære avdelinger.

Dampvaskere tar seg av Spa, velvære og badeanlegg bakterier og virus har god grobunnDamprensere fra Tecnovap desinfiserer og renser alle overflater, inkludert tre, keramikk, plast, fliser, fuger og stein. Dampen sørger også for at trevirke vil avfette og gjenopprette den til sin opprinnelige glans. Perfekt for Spa, svømmehaller, hotell eller institusjonell bruk. Opptil 184 grader damp vil drepe mugg, bakterier, sopp og soppsporer, virus etc uten å bruke noen kjemikalier. I denne videoen vises Tecnovap Steam Cleaner og EVO  Steam Cleaner. Tecnovap Steam dampvaskere er laget for hånd i Italia, og har den høyeste kvalitet av dampvaskere på markedet.

Dampvaskere tar seg av bakterier og virus inne i badsstuer og andre velvære romSpa, Velvære og Svømmehaller er et varmt og fuktig miljø med stor trafikk av barføtte folk og dermed en utmerket grobunn for sopp, virus og bakterier. Damp er et effektivt og miljøvennlig rengjøringsalternativ og gir et rent og desinfisert Spa og svømmeanlegg. Dampens høye temperatur dreper de fleste patogene viruser og bakterier som sopp og soppsporer. Temperaturen løser også opp fett og annet smuss.
Treningssentre og Spa er et annet varmt og fuktig miljø der mange mennesker deler på redskaper og utstyr, og damp burde være et selvskrevet alternativ for å holde det rent og fritt for ubehagelig lukt.

Dampvaskere gir mange fordeler

  • Gir høy renslighet i Spa
  • Desinfiserer
  • Kommer til over alt, også i kriker og kroker
  • Ubehagelig lukt forsvinner også, f.eks. fra svette og urin
  • Tar knekken på sopp og sporer
  • Den høye temperaturen løser opp smuss som f.eks. fett og hudavleiringer
  • Miljøvennlig
  • På skade i treverk i Spa avdelingen så sørger dampens høye temperaturfor at trevirket gjennomrettes til sin naturlige stand.

Dampvaskere fjerner alle bakterier som ellers skaper uhygge på badeanleggAllergi:

Mange mennesker sliter med Astma og luftveisinfeksjoner. Redusering av kjemikalier og lukt av kjemi betyr flere fornøyde kunder.

Tecnovap dampvaskere benyttes i dusjanlegg og toaletter. Det svenske landstinget anbefaler å benytte dampvaskere fra Tecnovap på typiske slike steder. Man fjerner hudfett, bakterier, sopp og sopp sporer.

Summary
Dampvaskere holder Spa og Velvære rent og bakteriefritt !
Article Name
Dampvaskere holder Spa og Velvære rent og bakteriefritt !
Description
Spa, Velvære og Svømmehaller er et varmt og fuktig miljø med stor trafikk av barføtte folk og dermed en utmerket grobunn for sopp, virus og bakterier. Damp er et effektivt og miljøvennlig rengjøringsalternativ
Author
Publisher Name
Tecnovap
Publisher Logo