Close

26 September, 2017

Dampvaskere for privat og industriell bruk!

Tecnovap er verdenskjent for å lage dampvaskere for industrien

og for å produsere kompakte kraftige maskiner

Evo 304 er et bra eksempel på dampvaskere som har blitt produsert for det private og industri markedet. Evo 304 og Evo 304 Detergent er en kompakt og mega kraftig maskin på hele 8 bar og 174 grader og produserer tørr damp. Den høye temperaturen må til for å drepe soppsporer. Evo 304 er uten tvil den mest effektive bærbare dampvaskeren på markedet. Med den høye temperaturen og det høye trykket dreper man alle bakterier, virus, midd, veggdyr, lus, sopp og soppsporer etc. Man rengjør og desinfiserer i en operasjon. Evo 304 Detergent har også en såpe tank hvor man med et lett trykk på såpeknappen så kommer såpen ut sammen med dampen i ca 140 grader, noe som gjør at såpen blir så effektiv at man skal blande den ut i 1-10. På denne måte reduserer man såpe bruken til det minimale (Tecnovap Naturlig Rent NFS er næringsmiddel godkjent og Svanemerket).

Tecnovap dampvaskere

reduserer vannforbruk med 95% og kjemikalier med 95-100%. Såpe bruker man kun ved å fjerne lim, sot, tyggegummi etc. Vannforbruket er ca 3 liter vann i timen med kontinuerlig bruk.

 

 

99,99% av Tecnovap sine dampvaskere kan komplimenteres med en våt støvsuger. Da kan man benytte den som en tekstil renser. Dampen på 174 grader dreper alle bakterier, lopper og lus og små dyr. Tekstiler som renses er tørre etter 15/12 minutter. Dampen fjerner også sot ved skadesanering.

 

 

 

Utstyr:

Foruten standard tilbehøret er Evo 304 den dampvaskeren på markedet som har mest tilbehør. Rengjøringsvogn, teleskop moppestaiv, rørrens etc(Kontakt for mer informasjon).

Chassie/utsende:

Rustfritt stål AISI 304

Teknologi:

Evo 304 har et teknologisk digitalt frontpanel som forteller når maskinene skal avkalkes, dette gjør at maskinene har lang levetid og at maskinen holder konstant trykk og temperatur. Evo 304 er konstruert slik at man kan tilføre vann på maskinen under bruk, så man slipper unødig stans. Evo 304 gir beskjed med en pipelyd når den er tom for vann.

Tecnovap dampvaskere er håndlaget og er produsert slik at alle elementer i maskinene er utskiftbare. Det dyreste elementet i en dampvasker er “dampkjelen” og denne har 10 års garanti.

Evo 304 er perfekt til bruk på:

  • Soverom-fjerne støv under senger, fjerne midd på puter og madrasser, speil, gulv,vegger og tak
  • Bad – toalett, dusj, speil, fuger og fliser, vindu/speil, kraner og vask, gulv,vegger og tak
  • Kjøkken – kjøkkenvifte, overflater-bord og møbler-planter, kraner og vask-gulv,vegger og tak
  • Stue- lamper og lysekroner, bilder, gulv, vegger og tak, møbler og tepper, peis.
  • Gang, hall-garderobe innsiden og utsiden, speil, fliser og fuger, gulv, vegger og tak
  • Bilklargjøring-bilsete, tepper, gulv, tak og dører, air condition, front og sideruter, motorvask
  • Utendørs- fjerne ugress, maurfjerning, vindusvask, grafitti fjerner, tining av fryste rør og is

Dampvaskere Video

10 14 5.4K
Tecnovap Norge AS

Warning: Undefined array key "dislikeCount" in /home/6/t/tecnovap/www/wp-content/plugins/wd-youtube/views/view_main_video_frontend.php on line 7
EVO SANITIZER Lyd
Published at 2020, November 18
TECNOVAP SANITIZER

Tecnovap lanserer et nytt munnstykke for effektiv og nøyaktig påføring av des
Show More

 

Summary
Dampvasker for privat og industriell bruk!
Article Name
Dampvasker for privat og industriell bruk!
Description
Tecnovap er verdenskjent for å lage dampvaskere for industrien og for å produsere kompakte kraftige maskiner. Evo 304 er et bra eksempel hvor en dampvasker har blitt produsert for det private og industri markedet.
Author
Publisher Name
Tecnovap
Publisher Logo