Close

8 August, 2017

Dampvasker innen helse og omsorg

Rengjøring med tørrdamp gir økt renslighet

Med en dampvasker kan renslighetsnivået tas til nye høyder helt uten bruk av kjemiske produkter, uansett om det er en helseinstitusjon, en dyreklinikk, en hjelpemiddelsentral, en skole eller en barnehage som skal Med en dampvasker kan renslighetsnivået tas til nye høyder helt uten bruk av kjemiske produkterrengjøres. Tecnovap har ca 70 forskjellige typer dampvaskere med enda flere typer tilbehør, som gjør at alle typer rom kan gjøres rent på en effektiv måte.

Coronavirus:

Desinfiser og rengjør med 174-184 grader damp. Tecnovap er et at de viktiske og mest innovativet selskapene i hele verden innen damprensesektoren. Vi har sammarbeidet med helsesektoren i mange tiår. Når SARS-viruset forårsaket utbrudd i 2003 arbeidet vi tett med helsevesenet i hele verden.

Coronaviruset som har fått navnet SARS-CoV-2 og smitter via luft, direkte kontakt, gjennom overflater og gjenstander. Coronasviruset setter seg på overflater fra noen timer til flere dager. Corona viruset tåler ikke varme særlig godt. Seniorforsker Gunnveig Grødeland ved det Medisinske fakultetet i Oslo uttaler at influensavirus begynner å få en geleaktig konsistens på 30 grader.

Forskning viser at tørr damp med så høy temperatur på 174-184g at det virus, bakterier, midd, lus etc dør innen 1 sekund.

Dampvasker fra Tecnovap dreper Coronaviruset med damp.

 

 

Damp løser problemet med bakterier og støv

Rengjøring med damp har mange fordeler

 • Damp dreper 99,99% av alle bakterier og virus
 • Damp dreper sopp, soppsporer, lopper og lus
 • Damp fjerner de fleste typer flekker
 • Damp fjerner tyggegummi på et par sekunder

  damp fjerner bakterier og desinfiserer

  damp fjerner bakterier og desinfiserer

 • Stoffmøbler og tepper er tørre om lag 15 minutter etter rengjøringen
 • Bruken av ulike kjemiske produkter minsker drastisk
 • Damp kommer til selv på trange steder, for eksempel ved hengsler, kraner og sluker
 • Dampens høye temperatur åpner porene i underlaget, og det blir rent i dybden
 • I og med dampens dyprengjørende evne forsvinner selv inngrodde lukter
 • Damp gir rene og fine flisefuger både på gulv og vegger

Det finnes en dampvasker for alle rom

dampvaskere Miljøvennlig supersteam tørr damp

Med en dampvasker kan renslighetsnivået tas til nye høyder helt uten bruk av kjemiske produkter

Det finnes mange gode grunner til å gå over til å rengjøre med damp i stedet for å fortsette å rengjøre med tradisjonelle metoder; det blir færre yrkesrelaterte skader, risikoen for å utvikle allergier reduseres når bruken av kjemiske produkter opphører, både miljøet og økonomien nyter godt av redusert bruk av kjemiske produkter, tiden det tar å rengjøre med damp sammenlignet med tradisjonelle metoder, er kortere, og dampen kommer til på steder der det ellers er vanskelig å komme til, for å nevne noe. Ved bruk av spray kjemikalier så blir kjemikalie partikler liggende i luften opp til 4 timer etter bruk.

Rengjøring og desinfisering av fødesenger: Tecnovap spesial produserte tørr damp maskin benytter kun 4% vann under rengjøring og desinfisering av fødesenger. Dette reduserer faren for at høyteknologiske senger og utstyr ikke går i stykker pga for mye vann og at man kommer til i alle kroker og sammenkoblinger av sengen.  Tecnovap tørr damp dreper alle bakterier, sopper og soppsporer, virus, lopper og lus.. Miljø- og allergivennlig

Tecnovap dampvaskere er miljø og allergivennlig.

Tecnovap tørr damp dreper alle bakterier, sopper og soppsporer, virus, lopper og lus.

Summary
Tecnovap: Dampvasker 100% rent: Helse og omsorg
Article Name
Tecnovap: Dampvasker 100% rent: Helse og omsorg
Description
Med en dampvasker kan renslighetsnivået tas til nye høyder helt uten bruk av kjemiske produkter, uansett om det er en helseinstitusjon, en dyreklinikk, en hjelpemiddelsentral, en skole eller en barnehage som skal rengjøres
Author
Publisher Name
Tecnovap
Publisher Logo