Close

19 August, 2017

Dampstrykejern fra Tecnovap, Damp strykebrett

Tecnovap er verdens største produsent av dampvasker til industrien. I serien dampstrykejern har vi hele 6 forskjellige typer strykebrett Confort Free, Confort Vapo, Arco, Eko, Eolo, Cucciolo, 3 forskjellige dampstrykejern Tresor Bianco 1,5kW, Stiro 2003 2kW, Tresor Inox 2007 2 kW.
Det mest populære er dampstrykebrettet Confort Vapo. Dette dampstrykebrettet er produsert slik at personer med lettere problemer med muskler i nakke, skuldre og rygg kan benytte dette.
Det er et oppvarmet dampstrykebrett med både blåsing og suge funksjon. Det er også en dampgenerator og et profesjonelt dampstrykejern.
Blåsefunksjonen i strykebrettet lager en luftpute mellom strykebrettet og tekstilet, noe som gjør at strykningen på langsiden og for eksempel knapper og lommer ikke avlegger merker. Strykebrettes sugefunksjon forhindrer att tekstilet / tøyet rører seg under arbeidet noe som er praktisk ved stryking av større tekstiler samt og forhindre folder.

Som vist under på egenskaper så har Tecnovap sine utviklere tenkt ergonomisk og løsnings orienterte, slik at arbeidet løser seg på den enkleste måten både for oppgaven og for den som utfører arbeidet.

Brugdesalonger har over hele verdens har lagt sitt elsk på dette systemet da brettet løser utfordringer med brudeslør og arbeid med tykkere stoffer samtidig.

Effekt dampgenerator W 1500
Volum dampgenerator l 2
Kapasitet vannbeholder l 1,5
damptrykk bar 3
Damp temperatur °C 125
Effekt strykjern W 800
Effekt strykbräda W 400
Maks temperatur strykbrett °C 58
Effekt viftemotor W 45
Størelse på strykbredde cm 120 x 45
Antal höjdinställningar på strykbräda st 8 (min. 70/max. 92)
Antal hjul på strykbrett st 2
Strømforsyning V/Hz 230/50-60
Vekt kg 28

 

 

 

 

 

 

 

 

Dampgeneratoren, som er utrustet med hjul, kan komp-literes med en dampslangen July 6bar og et tilbehør kit july 6 bar for å kunne anvendes separat ved lettere rengjøring og desinfisering. Man fjerner enkelt bakterier, sopp,midd, lus. Perfekt til rengjøring av dusj og dusj fuger, kjøkken etc. Dette gjør at dette er blitt et populært investering både som et industriverktøy og som en allsidig gave.