Close

20 August, 2017

Damp rengjøring og desinfisering i Butikkmiljø.

Dampvasker til desinfisering og rengjøring i butikk miljø løser de fleste utfordringer når det gjelder å fjerne og drepe bakterier, mugg, sopp og sopp sporer. Tecnovap sine tørr dampvaskere har en temperatur på hele 184 grader og hele 6-10 bar. Dette gjør at man kommer til overalt selv i sprekker og fuger.

I kassedisken blir det raskt skittent av alle varer og mennesker som passerer. Kunder legger merke til om områdene rundt kassene og matvare transportbånd er skitne, noe som gjør at kunden får en helhets opplevelse av butikken. Hele kassedisken kan rengjøres med damp, til og med kassetastaturet. En del som raskt blir tilsmusset er myntmaskinen og her er bakterie-spredningen stor. Med damp gjør man rent og kommer til på de vanskeligste steder. Den tørre steam dampen dreper alt av bakterier.

meierikjøleren oppstår ofte mugg ved kjøleviften og under risten. Dette mugget sprer seg senere ut i kjøleren og videre ut i hele butikken. Dette medfører at mugg sporer havner på andre varer og øvrige innredning. Ansatte og kunder puster dette også inn. Med tørr steam damp gjør du enkelt rent på steder som kan være vanskelig og komme til. Dampens høye temperatur desinfiserer og eliminerer bakterier, uønskede lukte, mugg og mugg sporer.

Av-iser og desinfiserer fryseren. Med damp tar man enkelt bort den isen som setter seg til fryseboksen uten at du behøver stenge dem av.

Det legger seg ofte is på kompressoren som gjør at frysen får jobbe ekstra mye, med resultat at temperaturen i frysen stiger og el-forbruken øker. Med damp aviser du enkelt isen som legger seg rundt kompressoren og rørene. Du tar til og med bort smuss og lekkasje fra varer med damp uten og behøve stenge av frysen.

Pante automatene er et sted hvor mye sukker og rester etter drikker samler seg. Ofte så sørger dette for at valsene går tregt og ikke vil lese etikettene på flaskene. Flaskene kommer da tilbake og blir kastet i søpla. Den tørre steam dampen gjør at man enkelt kan holde automaten ren på innsiden og utsiden samt båndet og mottaket bak. Dette kan du gjøre trykt og sikkert uten og skade verken elektronikk eller dioder. Den dreper også alle typer av bakterier, sopp og sopp sporer.

Glass dører. Med en damp mopp gjør man enkelt rent alle typer av glassdører, stående eller liggende. Det går raskt og du behøver heller ikke bruke noe vinduvask. Du kommer enkelt til både på innsiden og utsiden av glassdørene. Man fjerner enkelt sopp og mugg samt sporer av disse.En stor fordel er også at du slipper risken med at glass rengjøringsmidler havner på varene da du skal spraye på glasset.

Gulv i butikk og i kjøleren blir det ikke bare smuss på gulvet men, ofte merker etter hjulene. Med damprengjøring som har støvsugereffekt så gjør du effektivt rent alle typer av gulv. Den tørre steam dampen løser opp og tar bort smuss, merker og eliminerer samtidig bakterier. Dampen skader ingen materialer og du gjør til og med rent i flisfugene med dampen.

Butikkhyller blir raskt skitne og stygge. Varer kan lekke og skitne til hyllene. Hyllene i kjøleren blir ofte ned-sølt av blod som lekker ut av pakkene. Med en damp mopp rengjør man raskt og effektivt rent, til og med på flekker med f.eks olje, tas enkelt bort. Ikke noe søl med vann og kjemi som lett gjør at det renner ned på hyllen under. Dampens høye temperatur eliminerer bakterier og tar bort uønskede lukter.

I frukt og brød disken finnes det ofte ulike typer av pleksiglass beholdere. Disse gjør du raskt og effektivt rent med damp. Foruten at du får bort smuss og fingeravtrykk så eliminerer du bakterier og uønskede lukter. Damp er miljø- og allergivennlig.