Close

13 September, 2013

Carmen Super Inox

Dampvasker og våtstøvsuger 2,45 kW / 3,65 kW

Carmen Super Inox – 6 bar, regulerbar effekt 2,4/3,6 kW, OWI*, rengjøringsmiddel og integrert våtsug. Carmen Super Inox er en 6 bars dampvasker med regulerbar effekt, integrert våtsug, beholder for rengjøringsmiddel og OWI* (Overheated Water Injection). IPX5-klasse.
[accordion][toggle title=”Book en demonstrasjon”]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[/toggle][/accordion]

Kontinuerlig dampstrøm

Maskinen har et 2-tanksystem med automatisk vannpåfylling til trykkjelen som innebærer at vann fylles på i en vanntank, og så pumpes vannet derfra til den separate trykkjelen. Den automatiske vannpåfyllingen fra vannbeholderen til trykkjelen styres av en patentert vannivåsensor, TrueTemp™. Dette systemet innebærer at det kan fylles på vann kontinuerlig, at vannmengden i trykkjelen alltid er optimal, at risikoen for at maskinen tørrkoker er minimal, at maskinen ikke trenger å slås av, avkjøles, fylles på og varmes opp. Dette betyr altså uavbrutt drift. Den industrielle trykkjelen er produsert av syrefast stål har 10 års garanti og et patentert og utskiftbart varmeelement. Maskinens effekt er regulerbar mellom 2,45 kW (10 A) og 3,65 kW (16 A). Maskinen er utstyrt med en beholder for rengjøringsmiddel, og siden det varmes opp til 100 °C, økes effektiviteten drastisk, som igjen fører til at forbruket av rengjøringsmiddel blir minimalt.

[infobox color=”#c2daef” textcolor=”#000000″]

Tilbehør for ulike typer bruk

Carmen Super Inox leveres med en damp–sugeslange og et utstyrssett. Det finnes en rekke andre tilbehør som man kan bestille for å gjøre maskinen komplett og utvide bruksområdet.

Noen av fordelene med Carmen Super Inox

Stort utvalg av tilbehør for alle typer rengjøring
Integrert våtstøvsuger
Varmt rengjøringsmiddel
OWI* er standard

[/infobox]

[toggle title=”Dokumenter”]

[/toggle]

 

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Tecnovap
Product Name
Carmen Super inox

Leave a Reply