Close

Bestille

Bestilling av maskiner

Tecnovap dampvasker og Duplex gulv- og rulletrappvasker

Ny ordre

Kontakt en selger for å få råd om hvilken maskin som egner seg best for den tiltenkte bruken

Gjentagende ordre

Hvis du vil bestille flere maskiner til samme bruksområde som tidligere, kan du sende artikkelnummeret på e-post til order@tecnovap.no sammen med kundenummer og/eller firmanavn og referansepersonens telefonnummer og e-postadresse og oppdatert leveringsadresse, referansenummer eller andre relevante opplysninger.

Bestilling av tilbehør

f.eks. slanger, børster og kjemikalier

Ny ordre

Send artikkelnummeret i en e-post til order@tecnovap.no sammen med organisasjonsnummer, firmanavn, fakturaadresse, referansepersonens navn, telefonnummer og e-postadresse og telefonnummer, oppdatert leveringsadresse og e-postadresse for faktura. Ta kontakt med en selger for å få hjelp med hvilke tilbehør som passer til de ulike maskinene.

Gjentagende ordre

Hvis du vil bestille nytt tilbehør, kan du sende artikkelnummeret på e-post til order@tecnovap.no sammen med kundenummer og/eller firmanavn og referansepersonens telefonnummer samt e-postadresse og oppdatert leveringsadresse, referansenummer eller andre relevante opplysninger.

Bestilling av reservedeler

for å reparere maskiner og tilbehør

Ny ordre

Send artikkelnummeret i en e-post til reservdelar@tecnovap.no sammen med organisasjonsnummer, firmanavn, fakturaadresse, referansepersonens navn, telefonnummer og e-postadresse og telefonnummer, oppdatert leveringsadresse og e-postadresse for faktura. Du finner artikkelnummeret ved å skrive inn artikkelkoden i søkeruten øverst på siden og deretter velge aktuell tegning.  Tegningen etterfølges av en reservedelsliste der numrene på tegningen tilsvarer de aktuelle artikkelnumrene. Alle maskinene har et typeskilt som er plassert enten på maskinens underside eller nederst på baksiden. For å finne artikkelnumre på tilbehør kan du se på tilbehørssiden og sammenligne med bildene.

Gjentagende ordre

Send artikkelnummeret på e-post til reservedeler@tecnovap.no sammen med kundenummer og/eller firmanavn og referansepersonens telefonnummer og e-postadresse og oppdatert leveringsadresse, referansenummer eller andre relevante opplysninger. Du finner artikkelnummeret ved å skrive inn artikkelkoden i søkeruten øverst på siden og deretter velge aktuelle sprengskisse. Sprengskissen etterfølges av en reservedelsliste der numrene på tegningen tilsvarer de aktuelle artikkelnumrene. Alle maskinene har et typeskilt som er plassert enten på maskinens underside eller nederst på baksiden. For å finne artikkelnumre på tilbehør kan du se på tilbehørssiden og sammenligne med bildene.

Service og reparasjoner

utføres på vårt eget verksted

samt på en rekke serviceverksteder i Norden

Tecnovaps verkstad kan kontaktas på service@tecnovap.no eller per telefon +47 417 78 888. Her er en oversikt over alle våre serviceverksteder med tilhørende kontaktinformasjon.

Minste ordrebeløp

Vi gjør oppmerksom på at det tilkommer et ekspedisjonsgebyr på ordrer under 500 svenske kroner per ordremottaker. Ordrer kan sendes til enten order@tecnovap.no (for bestilling av maskiner og tilbehør) eller reservdelar@tecnovap.no (for bestilling av reservedeler).

Leave a Reply