Close

420 Steam Blue Tekna

420 Steam Blue Tekna

420 Steam Blue Tekna – teppe- og gulvvasker med damp

Design og funksjon gjør at Duplex er gulvvaskeren som skiller seg fra alle andre.

Den ukonvensjonelle plasseringen av børstene gjør at Duplex kan gjøre rent gulv og tepper helt inn i hjørnene og inntil veggene og andre gulvfaste objekter. Maskinen er bare 24 cm høy, så Duplex kan gjøre rent på gulv og tepper under møbler og annen innredning. På en meters avstand er støynivået under 60 dB, så Duplex kan brukes i virksomhetens åpningstider uten at den forstyrrer.

Børstene roterer mot hverandre for å samle opp smuss i oppsamlingsbeholderen. Oppsamlingsbeholderen er plassert midt i maskinen og tas enkelt ut for tømming og rengjøring. En positiv effekt av at børstene roterer mot hverandre er at maskinen nesten er selvgående. En lett berøring på håndtaket er nok til å styre den dit den skal. På en Duplex kan håndtaket vendes, slik at i stedet for å snu hele maskinen, flyttes håndtaket over på den andre siden. Maskinen snus ved å vri håndtaket rundt en halv gang.

Duplex har en utrolig evne til å rengjøre vanskelige gulvtyper som f.eks sklisikre gulv og heldekkende tepper. 420 Steam Blue Tekna har et damputslipp som sitter svært nær gulvet, og den varme dampen løser opp dyptsittende smuss slik at båre gulv og tepper blir rene i dybden.

Leave a Reply